کد خبر : 342754
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۷ - 10:29
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

آسوشیتدپرس از قول دو مقام آمریکایی:

ترامپ، قصد دارد در ریاض اعلام کند که آمریکا از این پس خلیج فارس را با نام «خلیج عربی» یا«خلیج عربستان» خطاب خواهد کرد

دو مقام آمریکایی روز سه‌شنبه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفتند که دونالد ترامپ، قصد دارد هفته آینده در جریان سفرش به عربستان سعودی اعلام کند که آمریکا از این پس خلیج فارس را با نام «خلیج عربی» یا «خلیج عربستان» خطاب خواهد کرد.

ترامپ، قصد دارد در ریاض اعلام کند که آمریکا از این پس خلیج فارس را با نام «خلیج عربی» یا«خلیج عربستان» خطاب خواهد کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: دو مقام آمریکایی روز سه‌شنبه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفتند که دونالد ترامپ، قصد دارد هفته آینده در جریان سفرش به عربستان سعودی اعلام کند که آمریکا از این پس خلیج فارس را با نام «خلیج عربی» یا «خلیج عربستان» خطاب خواهد کرد.

در ادامه مطلب آسوشیتدپرس آمده است: کشورهای عربی مدت‌هاست خواستار تغییر نام جغرافیایی این پهنه آبی در جنوب ایران شده‌اند، در حالی که ایران بر پیوند تاریخی خود با این خلیج تأکید دارد.

این مقامات آمریکایی به شرط فاش‌نشدن نامشان درباره این موضوع حساس صحبت کردند. کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا نیز به درخواست‌ها برای اظهار نظر در این‌باره پاسخ ندادند.

اخبار مرتبط:
قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت
قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

دبیر انجمن روغن گفت: با توجه به شرایط تولید و توزیع پیش بینی می‌شود که بازار روغن ظرف یک هفته تا ۲۰ روز آینده به تعادل برسد.

شوخی خنده‌دار معاون وزیر ارتباطات با کاربران!
شوخی خنده‌دار معاون وزیر ارتباطات با کاربران!

معاون وزیر ارتباطات گفته «چون GPS دست آمریکاست، برویم سراغ BeiDou چین».

هشدار افزایش غیرمعمول دما در ایران
هشدار افزایش غیرمعمول دما در ایران

محمد اصغری، کارشناس سازمان هواشناسی ایران نسبت به افزایش غیرمعمول و قابل توجه دما در روز‌های آینده هشدار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است