کد خبر : 342720
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۶ - 21:50
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

با حضور مقامات کشوری و استانی؛

آیین تجلیل از ۵۰۰ معلم نمونه استان اصفهان برگزار شد

آیین تجلیل از ۵۰۰ معلم نمونه استان اصفهان با حضور نایب‌رئیس مجلس و دبیر شورای عالی آموزش‌وپرورش عصر سه‌شنبه برگزار شد.

آیین تجلیل از ۵۰۰ معلم نمونه استان اصفهان برگزار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آئین باشکوه تجلیل از ۵۰۰ معلم نمونه استان اصفهان عصر سه شنبه با حضور استاندار، نایب‌رئیس مجلس و دبیر شورای عالی آموزش‌وپرورش در سالن اجلاس همایش‌های بین‌المللی اصفهان برگزار شد.

به نوشته مهر؛ معلمان حاضر در فرآیند انتخاب معلمان نمونه در سطوح منطقه‌ای و استانی شرکت کرده و برخی به مرحله کشوری راه یافته‌اند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس و وزیر اسبق آموزش‌وپرورش، و محمود امانی تهرانی، دبیر شورای عالی آموزش‌وپرورش، از جمله مهمانان ویژه این رویداد بودند.

محمود امانی تهرانی در این آئین با استناد به آیاتی از قرآن کریم، معلمان را معماران شخصیت و رفتار دانش‌آموزان دانست و اظهار کرد: معلمان با ایمان و عمل صالح، محبت و احترام را در دل دانش‌آموزان و خانواده‌ها ایجاد می‌کنند و آثار وجودی آن‌ها در زندگی شاگردان ماندگار است.

کلاس‌های درس، دانش آموز محور می‌شود

وی با اشاره به توجه ویژه رئیس‌جمهوری به آموزش‌وپرورش، افزود: رئیس‌جمهور در چند ماه اخیر با برگزاری ۲۶ جلسه اختصاصی، آموزش را اولویت ملی اعلام کرده و به استانداران دستور داده‌اند نیازهای آموزشی را شناسایی و پیگیری کنند.

امانی تهرانی سه محور تحول در نظام آموزشی را تشریح کرد: محور اول، تبدیل کلاس‌های سنتی به کلاس‌های دانش‌آموز محور است. محور دوم، توانمندسازی معلمان و محور سوم، تقویت تشکیلات آموزشی است.

دبیر شورای عالی آموزش و پرورش از معلمان خواست به نهضت تحول آموزشی بپیوندند و با تغییر روش‌های یادگیری، انگیزه و رشد دانش‌آموزان را تقویت کنند.

انتصاب معاون ویژه برای نظارت بر ساخت و نوسازی مدارس

وی همچنین بر ضرورت مشارکت مردمی در نوسازی و زیباسازی مدارس تأکید کرد و گفت: وزارت کشور معاون ویژه‌ای برای نظارت بر ساخت و نوسازی مدارس منصوب کرده و خیران و مردم باید دست به دست هم دهند تا محیط‌های آموزشی بهبود یابد.

این مراسم با برنامه‌های جذاب و تقدیر از معلمان نمونه، لحظاتی به‌یادماندنی برای حاضران رقم زد و بر جایگاه والای معلمان در ارتقای آموزش و پرورش تأکید کرد.

اخبار مرتبط:
هشدار مدیریت بحران اصفهان درباره تندبادها و گرد و خاک تا پایان هفته
هشدار مدیریت بحران اصفهان درباره تندبادها و گرد و خاک تا پایان هفته

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از تداوم وزش تندبادها و طوفان‌های لحظه‌ای، خیزش کانون‌های گرد و خاک و کاهش میدان دید در سطح استان تا پایان هفته خبر داد.

موتورهای الکتریکی ۱۵۰ میلیاردی در اصفهان کشف شد
موتورهای الکتریکی ۱۵۰ میلیاردی در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان در بازرسی از یک انبار موفق به کشف بیش از ۸ هزار موتور الکتریکی قاچاق به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال شدند.

مدیرعامل آبفای اصفهان: تابستان را با مدیریت مصرف آب بی‌دغدغه کنیم
مدیرعامل آبفای اصفهان: تابستان را با مدیریت مصرف آب بی‌دغدغه کنیم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، با اشاره به افزایش ۷ درجه‌ای دمای هوا و تشدید مصرف آب، از مردم خواست با کاهش ۲۰ لیتری سرانه مصرف روزانه، از بحران آب جلوگیری کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است