کد خبر : 342659
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۶ - 18:12
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

زنگ خطر بی‌آبی و خاموشی در تهران به صدا درآمد!

استاندار تهران با تأکید بر شرایط ویژه ناشی از خشکسالی، کاهش بارندگی و گرمای زودرس، اظهار داشت: اگر همراهی مردم و مدیریت صحیح مصرف آب نباشد، ناچار به اعمال محدودیت‌های بیشتری هستیم.

زنگ خطر بی‌آبی و خاموشی در تهران به صدا درآمد!

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری مهر نوشت: استاندار تهران با تأکید بر شرایط ویژه ناشی از خشکسالی، کاهش بارندگی و گرمای زودرس، اظهار داشت: اگر همراهی مردم و مدیریت صحیح مصرف آب نباشد، ناچار به اعمال محدودیت‌های بیشتری هستیم.

محمدصادق معتمدیان، ظهر دوشنبه در اظهاراتی در جمع خبرنگاران نسبت به مصرف بی‌رویه آب در این استان هشدار داد و از شهروندان خواست در شرایط خشکسالی و محدودیت منابع آبی، مدیریت مصرف را جدی بگیرند.

استاندار تهران با اشاره به کاهش تراکم جمعیتی در این استان، گفت: ۶۳ درصد از مردم تهران بیش از دو برابر الگوی تعیین‌شده آب مصرف می‌کنند.

وی افزود: سرانه مصرف آب برای هر نفر در شبانه‌روز ۱۳۰ لیتر تعیین شده، اما در حال حاضر این میزان به بیش از دو برابر رسیده است.

معتمدیان با تأکید بر شرایط ویژه ناشی از خشکسالی، کاهش بارندگی و گرمای زودرس، اظهار داشت: اگر همراهی مردم و مدیریت صحیح مصرف آب نباشد، ناچار به اعمال محدودیت‌های بیشتری خواهیم بود.

وی همچنین به مشکلات تولید برق اشاره کرد و گفت: برخی نیروگاه‌های برق‌آبی به دلیل کمبود آب از مدار خارج شده‌اند و نیروگاه‌های دیگر نیز در حال نوسازی هستند، که این امر به ناترازی انرژی در کشور دامن زده است.

استاندار تهران از شهروندان خواست با صرفه‌جویی و رعایت الگوی مصرف، به عبور از این بحران کمک کنند.

او همچنین بر ضرورت اطلاع‌رسانی قبلی درباره هرگونه قطعی احتمالی آب یا برق تأکید و ابراز امیدواری کرد، با همکاری مردم، شرایط دشوار کنونی مدیریت شود.

این هشدار در حالی مطرح می‌شود که استان تهران در سال‌های اخیر با بحران شدید آب و انرژی مواجه بوده است.

اخبار مرتبط:
پوردستان: ایران در جنگ ۱۲ روزه با همه ظرفیت‌های نظامی ناتو جنگید
پوردستان: ایران در جنگ ۱۲ روزه با همه ظرفیت‌های نظامی ناتو جنگید

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه اسرائیل با یک پشتوانه عظیم نظامی آمریکایی-غربی پا به میدان جنگ با ایران اسلامی گذاشت، گفت: جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه، نه‌تنها بااسرائیل ، بلکه با همه ظرفیت‌های نظامی ناتو جنگید.

طحان‌نظیف: بودجه ۱۴۰۵ اول دی‌ماه به مجلس ارائه می‌شود
طحان‌نظیف: بودجه ۱۴۰۵ اول دی‌ماه به مجلس ارائه می‌شود

سخنگوی شورای نگهبان امروز شنبه ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۴ در نشست خبری گفت: طرح تغییر فرآیند بررسی لایحه بودجه از سوی شورا، مغایر قانون شناخته نشد و لایحه سال آینده از اول دی‌ماه به مجلس ارائه می‌شود.

کیهان: گرانی‌ها در ایران پروژه آمریکاست
کیهان: گرانی‌ها در ایران پروژه آمریکاست

روزنامه کیهان نوشت: تشدید گرانی‌ها با وجود وفور کالا، طبیعی نیست و مشکوک و آشکارا همسویی با فشار آمریکایی‌هاست. گرانی‌های عجیب و غریب که در تمام کالاها و خدمات مشهود است؛ از سال گذشته و با آغاز دولت چهاردهم، شروع شده و نمی‌توان آن را نتیجه تحریم و مکانیسم ماشه دانست بلکه حاصل بی‌عرضگی برخی مسئولان و نوعی همراهی با دشمن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است