کد خبر : 342618
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۶ - 14:32
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: آمریکا ناگزیر به توافق است

روزنامه کیهان مدعی شد مذاکرات دقیقاً به دلیل پافشاری ایران بر حد و خط ترسیمی خود و کاهش امید آمریکا از تحمیل مدل خود به تعویق افتاد.

کیهان: آمریکا ناگزیر به توافق است

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه کیهان نوشت: جمهوری اسلامی پس از ۴۶ سال که با آمریکا در وضعیت تخاصمی قرار داشته، با حفظ مواضع خود و نیز با حفظ همه موقعیت‌های فراداخلی که آمریکا آن را به مداخلات خارجی ایران تعبیر می‌نماید، در مذاکرات کنونی حضور پیدا کرده و حد و خط خود در مذاکرات را به روشنی بیان نموده و طرف مقابل را از اینکه بتواند این حد و خط را بشکند، دچار تردید کرده است.

مذاکرات دقیقاً به دلیل پافشاری ایران بر حد و خط ترسیمی خود و کاهش امید آمریکا از تحمیل مدل خود به تعویق افتاد. آنچه در حدفاصل روی کارآمدن دوباره ترامپ و پایان مذاکرات مقدماتی دور دوم میان آمریکا و ایران گذشته، یک آئینه تمام‌نما از ایران قدرتمند و نیز تصویری از آمریکایی است که ناگزیر به توافق می‌باشد.

این صحنه، در واقع قدرت داخلی ایران را به تصویر کشید. سفر خالد بن سلمان وزیر دفاع و ولیعهد محتمل عربستان به ایران و توافقات نظامی دو کشور، درخواست ملتمسانه گروسی به مشارکت ورزیدن در مذاکرات ایران و آمریکا و امتناع ایران از پذیرش آن، کنار گذاشته شدن اروپا از چرخه مذاکرات هسته‌ای با ایران و در نتیجه از چرخه تحولات منطقه‌ای و عقب‌نشینی تروئیکای اروپایی از شروط قبلی خود در مذاکره با ایران نشان‌دهنده آن است که در شرایط کنونی نمی‌توان چیزی را به ایران تحمیل نمود.

اخبار مرتبط:
سخنگوی دولت: الوعده وفا؛ پیامک‌های حجاب پیگیری شد
سخنگوی دولت: الوعده وفا؛ پیامک‌های حجاب پیگیری شد

سخنگوی دولت، در نشست خبری درباره پیامک‌های حجاب گفت: الوعده وفا؛ دولت در جریان ماجرا قرار گرفته و پیگیری انجام شده است.

خواهر امیر تتلو: برای امیر آیه‌الکرسی بخوانید!
خواهر امیر تتلو: برای امیر آیه‌الکرسی بخوانید!

نغمه مقصودلو، خواهر امیرحسین مقصودلو با انتشار پستی اینستاگرامی از هواداران برادرش خواست که برای وی آیت الکرسی بخوانند.

ساعده سیما: انتخاب من به‌عنوان سخنگوی باشگاه استقلال دقیق است!
ساعده سیما: انتخاب من به‌عنوان سخنگوی باشگاه استقلال دقیق است!

سخنگوی باشگاه استقلال گفت: انتخاب بنده برای این جایگاه به مجموعه مهارت و فعالیت‌های بنده مربوط می‌شود. به نظرم در انتخاب مدیران، حوزه‌های کاری من نقش داشته است. برای سخنگو، نیاز به توانمندی‌هایی برای ارتباط با رسانه‌ها و هواداران و البته شفاف صحبت کردن درباره برنامه‌های باشگاه است که با توجه به سوابق کاری‌ام این انتخاب دقیق است!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است