کد خبر : 342513
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۵ - 20:31
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

سقف انتقال وجه بین بانکی افزایش یافت

تغییرات سقف و کف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا ، پایا و پل بر اساس مصوبات دومین جلسه کمیسیون ابزارهای پرداخت و تسویه بانک مرکزی به شبکه بانکی ابلاغ شد.

سقف انتقال وجه بین بانکی افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدارا: تغییرات سقف و کف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا ، پایا و پل بر اساس مصوبات دومین جلسه کمیسیون ابزارهای پرداخت و تسویه بانک مرکزی به شبکه بانکی ابلاغ شد.

این بانک طی بخشنامه شماره ۰۴/۳۵۵۰۴ در تاریخ ۱۴ اردیبهشت و نظر به بازنگری صورت گرفته در خصوص حدود مبالغ تراکنش‌های انتقال وجه بین­بانکی در سامانه‌های ملی پرداخت (بر اساس مصوبات دومین جلسه کمیسیون ابزارهای پرداخت و تسویه این بانک در تاریخ ۳۰‌‌/۱۰‌‌/۱۴۰۳)، حدود مصوب شده را به شرح زیر به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

– افزایش کف مبلغ دستورپرداخت‌های بین مشتری «ساتنا»، از پانصد میلیون ریال به یک میلیارد ریال.

– افزایش سقف دستور پرداخت‌های «پایا»، از یک میلیارد ریال به دو میلیارد ریال، در یک دستور پرداخت.

-افزایش سقف روزانه دستورپرداخت‌های «سامانه پل»؛ برای تراکنش‌های غیرحضوری از یکصدمیلیون ریال به پانصد میلیون ریال و برای تراکنش‌های حضوری از یکصد و پنجاه میلیون ریال به یک میلیارد ریال.

– همچنین، حداکثر تعداد دستورپرداخت قابل دریافت هر شخص ذینفع در سامانه پل (تعداد مجاز ورودی به هر حساب)، روزانه پنج دستورپرداخت تعیین گردیده است.

شایان ذکر است ارائه خدمت در آستانه­ های مزبور، منوط به رعایت دقیق مفاد «دســـتورالعمل شفاف­سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» و سایر مقررات حوزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم خواهد بود.

گفتنی است بانک ها بایستی مراتب را جهت صدور دستورات لازم به منظور پیاده‌سازی موارد برشمرده در سامانه­ های بین‌بانکی  از تاریخ  ۰۱‌‌/۰۳‌‌/۱۴۰۴ و اطلاع رسانی لازم به مشتریان محترم شبکه بانکی به قید تسریع به واحدهای ذیربط ابلاغ کنند.

6532

اخبار مرتبط:
زمان مراسم خاکسپاری «ناصر تقوایی» اعلام شد
زمان مراسم خاکسپاری «ناصر تقوایی» اعلام شد

طبق اعلام خانه سینما مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر زنده یاد «ناصر تقوایی» کارگردان فقید سینمای ایران روز پنجشنبه (۲۴ مهرماه) در امامزاده طاهر کرج برگزار می‌شود.

حذف چهار صفر از پول ملی رسما تایید شد
حذف چهار صفر از پول ملی رسما تایید شد

هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، اصلاح موادی از لایحه «اصلاح بند الف ماده ۵۸ قانون بانک مرکزی» را مورد بررسی قرار داد و حذف چهار صفر از پول ملی را مغایر سیاست‌های کلی ندانست.

پای دادستانی به ماجرای خبرساز امروز باز شد
پای دادستانی به ماجرای خبرساز امروز باز شد

رئیس حوزه قضایی خان‌ببین استان گلستان گفت: در پی فوت ۲ کودک ۱۲ و ۷ ساله پرونده قضایی تشکیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است