کد خبر : 342205
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۴ - 11:23
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

معاون سیاسی سپاه: جمهوری اسلامی از هر نظر نسبت به سال ۲۰۱۵ در موقعیت برتر و توانمندتری قرار دارد

سردار جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شرایط کنونی و عقب نشینی دشمن از مواضع خود بیانگر درک بهتر آنان از ظرفیت‌های جمهوری اسلامی است.

معاون سیاسی سپاه: جمهوری اسلامی از هر نظر نسبت به سال ۲۰۱۵ در موقعیت برتر و توانمندتری قرار دارد

به گزارش سایت خبری مدارا: سپاه نیوز نوشت: معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شرایط کنونی و عقب نشینی دشمن از مواضع خود بیانگر درک بهتر آنان از ظرفیت‌های جمهوری اسلامی است.

سردار جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست بررسی آخرین تحولات داخلی و حوزه مقاومت، آخرین وضعیت داخلی کشور را تشریح و سپس به اهمیت نقش صحنه متحد داخلی در حصول دستاوردهای بیرونی و ضرورت تقویت این حوزه اشاره کرد.

 وی همچنین به موضوع مذاکرات میان ایران و ایالات متحده پرداخت و عنوان کرد: شرایط کنونی و عقب نشینی دشمن از مواضع خود بیانگر درک بهتر آنان از ظرفیت‌های جمهوری اسلامی است.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه به سابقه مذاکرات اشاره و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از هر نظر نسبت به سال ۲۰۱۵ در موقعیت برتر و توانمندتری قرار دارد و همین امر باید سبب حصول دستاوردهای بیشتری از سوی مذاکره کنندگان برای کشور شود.

در ادامه این نشست، سید مجتبی ابطحی دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی نیز شرایط کنونی محور مقاومت در منطقه خصوصاً در حوزه یمن را تشریح و به آسیب‌های به وجود آمده برای آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اشاره کرد.

وی همچنین پرداختن بیشتر به توان نرم و بازیگری در صحنه نرم را امری ضروری دانست و از امکان توسعه دایره مقاومت و فضای مشارکت ملت‌های دیگر در مقابله و رویارویی با رژیم صهیونیستی گفت.

گفتنی است، کارگروه تحریم کالاهای رژیم اشغالگر نیز گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه و به بیان ظرفیت‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی در داخل و خارج از سرزمین‌های اشغالی و نحوه رویارویی با این این موضوع پرداخت.

نشست بررسی آخرین تحولات داخلی و حوزه مقاومت با حضور سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فعالان حوزه مقاومت در دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

اخبار مرتبط:
قیمت طلا، سکه و دلار دوباره صعودی شد
قیمت طلا، سکه و دلار دوباره صعودی شد

امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ آخرین قیمت طلا و سکه در بازار اعلام شد.

چمران: درباره هتل ولنجک باید از صاحبش باید بپرسید؛ یک نفر میخواهد سرمایه‌گذاری و کار کند، همه اذیتش می‌کنند
چمران: درباره هتل ولنجک باید از صاحبش باید بپرسید؛ یک نفر میخواهد سرمایه‌گذاری و کار کند، همه اذیتش می‌کنند

رئیس شورای شهر تهران گفت: آمادگی‌ در برابر زلزله برای شهر پر ترافیک تهران سخت است؛ ستاد بحران در حال کار روی راه‌های دیگر از جمله ارتباط گرفتن از طریق سیستم‌های ماهواره‌ای است اما بهترین راه برای آمادگی بیشتر این است که مقاوم بسازیم تا در مقابل زلزله مشکلی پیش نیاید.

علی بیگدلی: تنها راه ایران و آمریکا رسیدن به توافق است
علی بیگدلی: تنها راه ایران و آمریکا رسیدن به توافق است

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: اکنون اتحادیه اروپا، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و آمریکا سه ضلع یک مثلث را تشکیل داده‌اند و این مثلث فشار را بر ایران افزایش داده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است