کد خبر : 342171
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۴ - 10:45
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

میدل ایست آی:

عربستان تلاش کرده است سفر ترامپ به ریاض را با تمرکز بر سه پرونده مدیریت کند: برنامه هسته‌ای ایران، توافق‌های نظامی و اقتصاد

عربستان سعودی پیش از سفر رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، و هیئت همراهش به این کشور در ماه مه، یک اصل بنیادین تعیین کرده است: صحبت درباره عادی‌سازی روابط با اسرائیل باید کاملاً از دستور کار خارج شود. به گفته‌ی منابع، عربستان سعودی تلاش کرده است سفر ترامپ به ریاض را با تمرکز بر سه پرونده مدیریت کند: توافق‌های نظامی، برنامه هسته‌ای ایران، و اقتصاد.

عربستان تلاش کرده است سفر ترامپ به ریاض را با تمرکز بر سه پرونده مدیریت کند: برنامه هسته‌ای ایران، توافق‌های نظامی و اقتصاد

به گزارش سایت خبری مدارا: میدل ایست آی به نقل از منابع مطلع  نوشت: عربستان سعودی پیش از سفر رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، و هیئت همراهش به این کشور در ماه مه، یک اصل بنیادین تعیین کرده است: صحبت درباره عادی‌سازی روابط با اسرائیل باید کاملاً از دستور کار خارج شود.

در ادامه این مطلب آمده است: این پیام توسط وزیر خارجه عربستان، شاهزاده فیصل بن فرحان آل‌سعود، طی سفر ماه گذشته‌اش به واشنگتن برای برنامه‌ریزی سفر ترامپ به ریاض و در گفتگوهای بعدی میان مقامات ارشد منتقل شده است.
به گفته‌ی منابع، عربستان سعودی تلاش کرده است سفر ترامپ به ریاض را با تمرکز بر سه پرونده مدیریت کند: توافق‌های نظامی، برنامه هسته‌ای ایران، و اقتصاد.
یک مقام عرب دوم به میدل ایست آی گفت که فیصل بن فرحان پس از پایان جلسه، احساس کرده است که وزارت خارجه آمریکا در وضعیت «بی‌اثر» قرار دارد.
فرحان پس از جلسه به مقامات گفته است که روبیو و وزارتخانه‌اش به‌طور کامل از روند تصمیم‌گیری کنار گذاشته شده‌اند و ترامپ آن‌ها را نادیده گرفته است.
روز پنج‌شنبه، پس از برکناری مایک والتز توسط ترامپ، روبیو به‌عنوان مشاور امنیت ملی موقت منصوب شد، در حالی که همچنان در سمت وزیر خارجه باقی می‌ماند. هم روبیو و هم والتز هدف حملات وفاداران ترامپ از جناح «اول آمریکا» قرار گرفته‌اند.
وزارت خارجه و کاخ سفید به درخواست میدل ایست آی برای اظهار نظر پاسخی ندادند.
اخبار مرتبط:
اصغر زاده: دولت لایحه “مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی” را پس بگیرد
اصغر زاده: دولت لایحه “مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی” را پس بگیرد

ابراهیم اصغر زاده فعال سیاسی در واکنش به ارسال لایحه "مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی" نوشت: دولت متوجه تله سیاست‌نابخردانه‌ کسانیکه کشور را به بن‌بست کشانده‌، نیست. دولت لایحه را پس نگیرد میشود مصداق دولت بواسحاقی که خوش درخشید ولی دولت مستعجل شد

نماینده مجلس: رهبری در نخستین ساعات پس از شروع جنگ، شخصاً جلسه تشکیل دادند
نماینده مجلس: رهبری در نخستین ساعات پس از شروع جنگ، شخصاً جلسه تشکیل دادند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رهبری انقلاب در نخستین ساعات حمله رژیم صهیونیستی، شخصاً جلسه‌ای تشکیل دادند و با صراحت به فرماندهان نظامی کشور دستور دادند که چه اقداماتی و به چه شکل انجام شود.

۲۰ سناتور آمریکایی از اروپا خواستند مکانیسم ماشه را فعال کند
۲۰ سناتور آمریکایی از اروپا خواستند مکانیسم ماشه را فعال کند

گروهی از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا از بریتانیا، فرانسه و آلمان خواستند هرچه سریع‌ترتحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کنند تا به گفته انها، مانع دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای شوند. فرآیند فعال‌سازی مکانیسم ماشه ۳۰ روز طول می‌کشد و اروپایی‌ها قصد دارند این اقدامات را پیش از آنکه روسیه در ماه اکتبر ریاست شورای امنیت سازمان ملل را برعهده بگیرد، به اجرا بگذارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است