کد خبر : 341987
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۳ - 13:05
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

ادامه ارسال پیامک‌های «کشف حجاب» و توقیف یک هفته‌ای خودرو

در روز‌های اخیر شهروندان شهر‌های بزرگ تصاویری از نسل جدید پیامک‌های حجاب برای شهروندان خبر ساز شده است. در پیامکی که یکی از مخاطبان ارسال کرده آمده است: «مالک محترم خودرو.... خودروی شما در محیط عمومی به آدرس محور تیران تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۱۲ ساعت ۱۸:۲۰ برای بار ۳ نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته؛ لذا می‌بایست حداکثر تا ۴۸ ساعت آینده نسبت به توقیف خودرو به مدت یک هفته در پارکینگ‌های اعلام شده در آدرس اینترنتی زیر اقدام نمایید؛ در غیر این صورت توسط مراجع انتظامی خودروی شما توقیف خواهد گردید.»

ادامه ارسال پیامک‌های «کشف حجاب» و توقیف یک هفته‌ای خودرو

به گزارش سایت خبری مدارا: ادامه ارسال پیامک‌های «کشف حجاب» و توقیف یک هفته‌ای خودرودر روز‌های اخیر شهروندان شهر‌های بزرگ تصاویری از نسل جدید پیامک‌های حجاب برای شهروندان خبر ساز شده است.

در پیامکی که یکی از مخاطبان ارسال کرده آمده است: «مالک محترم خودرو…. خودروی شما در محیط عمومی به آدرس محور تیران تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۱۲ ساعت ۱۸:۲۰ برای بار ۳ نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته؛ لذا می‌بایست حداکثر تا ۴۸ ساعت آینده نسبت به توقیف خودرو به مدت یک هفته در پارکینگ‌های اعلام شده در آدرس اینترنتی زیر اقدام نمایید؛ در غیر این صورت توسط مراجع انتظامی خودروی شما توقیف خواهد گردید.»
این در حالیست که چندی پیش شورای عالی امنیت ملی در نامه‌ای به مجلس خواستار توقف روند ابلاغ قانون “عفاف و حجاب” شده بود.
همچنین سخنگوی دولت گفته بود که از اینکه این پیامک‌ها از سوی کدام نهاد، به زنان فرستاده می‌شود اطلاعی ندارد.
اخبار مرتبط:
پنج مدیرعامل در کمتر از چهار سال؛ بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورد
پنج مدیرعامل در کمتر از چهار سال؛ بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورد

امروز علیرضا زاکانی برای پنجمین بار مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران را تغییر داد تا نشان دهد که به چیزی به اندازه‌ی تخصص و ثبات مدیریتی، بی‌اعتقاد نیست.

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس درباره ارسال پیامک‌های حجاب: الزام امر فرهنگی با سزا یا کیفر جواب عکس داده
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس درباره ارسال پیامک‌های حجاب: الزام امر فرهنگی با سزا یا کیفر جواب عکس داده

آذری با اشاره به اظهارات مسئولان در این زمینه ادامه داد: حال اینکه این اتفاق به چه صورت افتاده، در هر حال دولت نمی‌تواند بگوید که من اطلاع نداشتم به هر حال باید این مسائل را مدیریت کند. امیدوارم که مجموعاً حوزه مجلس، دولت، قوه قضائیه و جامعه مدنی در موضوع حجاب یا فرهنگ حجاب به یک تفاهم با امر کارشناسی و قانونی دست یابند که ان‌شاءالله چتر حمایتی آن شامل همه جامعه شود.

علی لاریجانی: مذاکرات جاری شاید به نتیجه برسد و شاید هم نرسد؛ بستگی دارد به اینکه چقدر عقلانیت در مدیریت جهانی وجود داشته باشد
علی لاریجانی: مذاکرات جاری شاید به نتیجه برسد و شاید هم نرسد؛ بستگی دارد به اینکه چقدر عقلانیت در مدیریت جهانی وجود داشته باشد

علی لاریجانی گفت: شاید مذاکراتی که در حال انجام است به نتیجه برسد، شاید هم نرسد، بستگی به انصاف و عقلانیت در اداره وضعیت جهانی وجود داشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است