کد خبر : 341974
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۳ - 10:20
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است؛ تنها چیزی که لازم است اراده سیاسی قاطع و نگرش منصفانه است

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه تکرار دروغ‌ واقعیت‌های بنیادین را تغییر نمی‌دهد، گفت: ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان موسس معاهده ان.پی.تی کاملا حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد.

عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است؛ تنها چیزی که لازم است اراده سیاسی قاطع و نگرش منصفانه است

به گزارش سایت خبری مدارا: سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه تکرار دروغ‌ واقعیت‌های بنیادین را تغییر نمی‌دهد، گفت: ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان موسس معاهده ان.پی.تی کاملا حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد.

به گزارش «انتخاب»، عراقچی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من به طور اصولی از ارائه استدلال در مورد عناصر کلیدی مذاکره از طریق رسانه‌ها اجتناب می‌کنم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: ولی آنچه می‌خواهم بگویم این است که تکرار دروغ‌ واقعیت‌های بنیادین را تغییر نمی دهد. ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان موسس معاهده ان. پی. تی کاملا حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته ای را دارد علاوه بر این، چند عضو NPT وجود دارند که اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنند در حالی که سلاح‌های هسته‌ای را هم کاملا رد می‌کنند. این باشگاه به غیر از ایران شامل چند کشور آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی نیز می‌شود.

وی اظهار کرد: از موضع گیری حداکثری و لفاظی‌های تحریک‌کننده چیزی بجز نابود کردن شانس موفقیت حاصل نمی‌شود.

عراقچی خاطر نشان کرد: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است، تنها چیزی که لازم است اراده سیاسی قاطع و نگرش منصفانه است.

اخبار مرتبط:
پنج مدیرعامل در کمتر از چهار سال؛ بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورد
پنج مدیرعامل در کمتر از چهار سال؛ بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورد

امروز علیرضا زاکانی برای پنجمین بار مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران را تغییر داد تا نشان دهد که به چیزی به اندازه‌ی تخصص و ثبات مدیریتی، بی‌اعتقاد نیست.

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس درباره ارسال پیامک‌های حجاب: الزام امر فرهنگی با سزا یا کیفر جواب عکس داده
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس درباره ارسال پیامک‌های حجاب: الزام امر فرهنگی با سزا یا کیفر جواب عکس داده

آذری با اشاره به اظهارات مسئولان در این زمینه ادامه داد: حال اینکه این اتفاق به چه صورت افتاده، در هر حال دولت نمی‌تواند بگوید که من اطلاع نداشتم به هر حال باید این مسائل را مدیریت کند. امیدوارم که مجموعاً حوزه مجلس، دولت، قوه قضائیه و جامعه مدنی در موضوع حجاب یا فرهنگ حجاب به یک تفاهم با امر کارشناسی و قانونی دست یابند که ان‌شاءالله چتر حمایتی آن شامل همه جامعه شود.

علی لاریجانی: مذاکرات جاری شاید به نتیجه برسد و شاید هم نرسد؛ بستگی دارد به اینکه چقدر عقلانیت در مدیریت جهانی وجود داشته باشد
علی لاریجانی: مذاکرات جاری شاید به نتیجه برسد و شاید هم نرسد؛ بستگی دارد به اینکه چقدر عقلانیت در مدیریت جهانی وجود داشته باشد

علی لاریجانی گفت: شاید مذاکراتی که در حال انجام است به نتیجه برسد، شاید هم نرسد، بستگی به انصاف و عقلانیت در اداره وضعیت جهانی وجود داشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است