کد خبر : 341715
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۰ - 11:00
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

بن بست در مذاکرات صلح اوکراین؛ پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگ به‌دست گیرد

رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را که هنوز به‌طور کامل در اشغال ندارد، به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگش به‌دست گیرد. این موضوع را سه منبع آگاه در مسکو اعلام کرده‌اند.

بن بست در مذاکرات صلح اوکراین؛ پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگ به‌دست گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا: بلومبرگ نوشت: رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را که هنوز به‌طور کامل در اشغال ندارد، به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگش به‌دست گیرد. این موضوع را سه منبع آگاه در مسکو اعلام کرده‌اند.

در ادامه این مطلب آمده است: این خواسته، تلاشی از سوی رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، برای دستیابی به آتش‌بس و پایان دائمی جنگ را با مانع مواجه کرده است؛ در حالی که در کاخ سفید ناراحتی فزاینده‌ای نسبت به عدم پیشرفت در مذاکرات وجود دارد.
نماینده ترامپ، استیو ویتکاف، تلاش کرد تا پوتین را متقاعد کند که روسیه باید با آتش‌بسی موافقت کند که درگیری‌ها را در امتداد خطوط فعلی جبهه متوقف می‌سازد. این گفت‌وگوها روز جمعه در کرملین و طی جلساتی طولانی انجام شد، طبق گفته دو نفر از منابعی که نخواستند نامشان فاش شود. به گفته آن‌ها، پوتین در عوض بر موضع حداکثری خود درباره سرزمین‌ها پافشاری کرد.
اخبار مرتبط:
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید از حملات رژیم صهیونیستی به ایران مطلع بوده اما ادعا کرد آمریکا کمک نظامی به این رژیم نکرده است.

وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند
وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند

شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که «تمامی مسافران از فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون تخلیه شده‌اند و تمامی پروازها به حالت تعلیق درآمده است.»

نتانیاهو: روزهای سختی در پیش داریم
نتانیاهو: روزهای سختی در پیش داریم

در پی حملات اخیر تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم با صدور بیانیه‌ای ویدیویی از روزهای سخت پیش‌روی اسرائیل خبر داد و خواستار همکاری صهیونیست‌ها شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است