کد خبر : 341235
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۷ - 10:48
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

با پایان دوره چهارساله، زاکانی برای شهردار ماندن، باید دوباره رای اعتماد بگیرد؟ / چمران: داریم شرایط را بررسی می‌کنیم

چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص اینکه تمدید دوره شوراهای شهر و نزدیک شدن به پایان دوره چهارساله مدیریت شهرداری تهران گفت: داریم شرایط را بررسی می‌کنیم که [ادامه مدیرت شهرداری نیاز به رای اعتماد دارد یا خیر]، در نتیجه اگر که ادامه مدیریت شهردار تهران مورد تردید باشد از مجلس شورای اسلامی استفسار می‌کنیم، اگر نباشد و موضوع مشخص باشد دیگر نیازی به استفساریه نیست.

با پایان دوره چهارساله، زاکانی برای شهردار ماندن، باید دوباره رای اعتماد بگیرد؟ / چمران: داریم شرایط را بررسی می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا: مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص اینکه تمدید دوره شوراهای شهر و نزدیک شدن به پایان دوره چهارساله مدیریت شهرداری تهران گفت: داریم شرایط را بررسی می‌کنیم که [ادامه مدیرت شهرداری نیاز به رای اعتماد دارد یا خیر]، در نتیجه اگر که ادامه مدیریت شهردار تهران مورد تردید باشد از مجلس شورای اسلامی استفسار می‌کنیم، اگر نباشد و موضوع مشخص باشد دیگر نیازی به استفساریه نیست.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است