کد خبر : 341208
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۷ - 02:51
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

گردوخاک پدیده غالب هوای اصفهان تا اواسط هفته

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از تداوم هوای غبارآلود در مناطقی از استان تا اواسط هفته جاری بر اثر خیزش گردوخاک خبرداد.

گردوخاک پدیده غالب هوای اصفهان تا اواسط هفته

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار کرد: آسمان بیشتر مناطق استان اصفهان تا اواسط هفته جاری صاف تا قسمتی ابری است و در برخی ساعات افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه وزش باد به نسبت شدید تا شدید پدیده غالب استان طی ۷۲ ساعت آینده خواهد بود، خاطرنشان کرد: وزش باد در برخی از مناطق مستعد شمالی، شرقی و مرکزی اصفهان با خیزش گردوخاک، کاهش شعاع دید و افت کیفیت هوا همراه است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان افزود: طی عصر امروز شنبه شرایط بارش رگباری بهاری پراکنده و رعدوبرق در نیمه غربی نیز وجود دارد.

معتمدی اضافه کرد: همچنین از بعدازظهر دوشنبه هشتم اردیبهشت تا پایان هفته شرایط ناپایداری همرفتی باعث رگبار پراکنده و رعد وبرق و احتمال تگرگ در برخی مناطق بر اساس اقلیم منطقه بویژه نیمه غربی و شمالی استان خواهد بود.

به گفته وی، دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در برخی مناطق استان یک درجه سلسیوس افزایش دارد و طی این مدت خور و بیابانک با دمای ۴۰ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای هشت درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.

معتمدی اضافه کرد: بیشینه و کمینه دمای کلانشهر اصفهان نیز در گرم‌ترین و خنک‌ترین ساعات امروز بین ۳۵ و ۱۶ درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.

اخبار مرتبط:
ضرورت توجه به مشکلات کشاورزان؛نوبت‌های بازگشایی زاینده رود افزایش یابد
ضرورت توجه به مشکلات کشاورزان؛نوبت‌های بازگشایی زاینده رود افزایش یابد

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان بر لزوم رسیدگی به دغدغه‌های کشاورزان و تأمین منابع آبی و سوختی تأکید کرد.

تحولات مثبت در شهرستان‌های غرب استان با همت استاندار اصفهان
تحولات مثبت در شهرستان‌های غرب استان با همت استاندار اصفهان

نماینده مردم چادگان، فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری استان اصفهان به بررسی پیشرفت‌های اخیر در شهرستان‌های غربی پرداخت.

۱۵۰۰ سرمایه‌گذار داخلی و خارجی به اصفهان می‌آیند
۱۵۰۰ سرمایه‌گذار داخلی و خارجی به اصفهان می‌آیند

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از برگزاری نخستین رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری در این استان با هدف معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و جذب ۱۵۰۰ سرمایه‌گذار خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است