کد خبر : 341134
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۶ - 22:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

برخورد سواری تیبا با کامیون ۲ فوتی داشت

رئیس پلیس راه استان اصفهان علت فوت سرنشینان تیبا درتصادف روز گذشته در محور دلیجان به میمه را عدم نصب علائم هشدار دهنده توسط راننده کامیون و بی توجه راننده سواری تیبا به جلو عنوان کرد.

برخورد سواری تیبا با کامیون ۲ فوتی داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی مولوی اظهار کرد: روز گذشته در پی اعلام یک مورد تصادف منجر به فوت در محور “دلیجان به میمه” بلافاصله مأموران پلیس راه به همراه سایر نیروهای امدادی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: با حضور مأموران در محل مشخص شد به علت برخورد یک دستگاه سواری تیبا با یک دستگاه کامیون کشنده متأسفانه ۲ نفر از سرنشینان خودرو تیبا در دم جان خود را از دست دادند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان تصریح کرد: علت تصادف توسط کارشناسان پلیس راه، عدم نصب علائم هشدار دهنده توسط راننده کامیون کشنده دارای نقص فنی و عدم توجه به جلو راننده سواری تیبا اعلام شده است.

سرهنگ مولوی گفت: با توجه به اینکه بیشترین علت تصادفات راه‌های برون شهری استان، عدم توجه به جلو است، رانندگان حواس خود را به رانندگی معطوف کنند و از اعمالی که باعث حواس پرتی حین رانندگی به جد پرهیزکنند. همچنین رانندگانی که خودرو آنها در راه‌ها دچار نقص فنی می‌شود برابر آئین نامه راهنمایی و رانندگی حتماً از علائم هشدار دهنده نظیر تابلو مثلث خطر و چراغ چشمک زن استفاده تا شاهد این حوادث تلخ نباشیم.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود

استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیین‌کننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیست‌محیطی قرار گرفته است

امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد
امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.

سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست
سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست

نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت:مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه درهمه دولت‌ها است؛ قرار بود اول تونل سوم کوهرنگ و بهشت‌آباد اجرا شود و بعد بارگذاری، اما برعکس اتفاق افتاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است