کد خبر : 341111
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۶ - 14:38
چاپ

صداوسیما: صدای چندین انفجار دیگر از بندر شهید رجایی به گوش میرسد

خبرنگار صداوسیما گفت: به نظر می رسد حادثه بر اثر سهل انگاری رخ داده است. صدای چندین انفجار دیگر از بندر شهید رجایی به گوش میرسد.

صداوسیما: صدای چندین انفجار دیگر از بندر شهید رجایی به گوش میرسد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرنگار صداوسیما می‌گوید صدای چندین انفجار دیگر از بندر شهید رجایی به گوش میرسد.

خبرنگار صداوسیما از محل انفجار در اسکله بندر شهید رجایی گزارش داد: دود غلیظ آسمان بندر شهید رجایی را تیره کرده اما شرایط تحت کنترل است.

وی افزود: به نظر می رسد حادثه بر اثر سهل انگاری رخ داده است. صدای چندین انفجار دیگر از بندر شهید رجایی به گوش میرسد.

اخبار مرتبط:
آخرین خبر از تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس
آخرین خبر از تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس

مدیر کل بحران استان هرمزگان گفت که تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس افزایش نیافته است؛ اما دو نفر از مصدومان از بیمارستان مرخص شده‌اند.

آموزش‌وپرورش: قرار نیست پلیس وارد مدارس شود
آموزش‌وپرورش: قرار نیست پلیس وارد مدارس شود

سخنگوی آموزش و پرورش با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه پلیس و این وزارتخانه با تاکید بر اینکه پلیس به هیچ وجه در مدارس حضور نمی‌یابد گفت: این تفاهم نامه به هیچ وجه به معنی حضور پلیس در مدرسه نیست.

اعلام وضعیت دما و بارش کشور تا اواخر خردادماه
اعلام وضعیت دما و بارش کشور تا اواخر خردادماه

بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو میانگین بارش کشور در شش هفته آینده در نیمه شمالی نرمال و در نیمه جنوبی کمتر از نرمال است هر چند که مقدار بارش فصلی این مناطق ناچیز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است