کد خبر : 341024
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۶ - 10:47
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

معاون پزشکیان: جبلی دوبار زنگ زد و عذرخواهی کرد!

معاون رئیس جمهوری از تماس و عذرخواهی رئیس صداوسیما خبر داد.

معاون پزشکیان: جبلی دوبار زنگ زد و عذرخواهی کرد!

به گزارش سایت خبری مدارا: عبدالکریم حسین‌زاده در توئیتر نوشت: روز پنجشنبه رئیس محترم صداوسیما بعد از تماس با رئیس‌جمهور محترم، ۲ بار تماس گرفتند، ابراز تاسف و عذرخواهی خود از اهل سنت را بیان کردند، گزارش اقدامات را دادند و تاکید کردند دیگر چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد.

اصلاح اشتباهات و بهبود شرایط نیازمند چنین مسئولیت‌پذیری‌هایی در حکمرانی است.

photo_2025-04-26_01-16-13

اخبار مرتبط:
جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد
جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد

طرح جدید دولت برای به‌روزرسانی شیوه توزیع سوخت از امروز وارد مرحله آزمایشی می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، قرار است در یکی از جایگاه‌های سوخت تهران، روند حذف کارت سوخت کلید بخورد و فرآیند سوخت‌گیری تنها از طریق کارت بانکی انجام شود.

منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد
منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد

یک فعال سیاسی گفت: ما با آمریکایی‌ها اختلاف نظر داریم. اگر آنها بپذیرند که اصل حق غنی‌سازی ایران را بپذیرند می‌توان حدود ۵۰ درصد اختلافات را مدیریت کرد؛ در غیر این صورت، به نتیجه نمی‌رسیم.

متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند
متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند

منوچهر متکی، نماینده تهران در مجلس گفت: آمریکایی‌ها می‌دانند که غنی‌سازی و حفظ اقتدار دفاعی ایران قابل مذاکره نیست با ورود به این مرزهای ممنوعه عرض خود را می‌برند و زحمت ما می‌دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است