کد خبر : 340968
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ - 19:49
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ناوگان اورژانس اصفهان افزایش یافت

معاون اجرایی اورژانس استان اصفهان از برنامه‌ریزی برای توسعه کمی و کیفی ناوگان اورژانس در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: ۱۰ دستگاه موتورلانس و ۳۵ دستگاه‌تله‌مدیسین خریداری شده است.

ناوگان اورژانس اصفهان افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن افتخاری اظهار کرد: سال ۱۴۰۴، سال توسعه کمی و کیفی ناوگان اورژانس در سطح استان اصفهان ست و در این راستا اقدامات متعددی برنامه‌ریزی شده و در حال اجرا است.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به اهمیت کاهش زمان رسیدن اورژانس بر بالین بیمار، خصوصاً در کلانشهری مانند اصفهان که با چالش ترافیک بالا مواجه است، افزود: توسعه ناوگان اورژانس موتوری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های امسال، با جدیت در دستور کار قرار گرفته است و ۱۰ دستگاه موتورلانس جدید خریداری شده که در مرحله اول ۵ عدد از آن‌ها به مرکز اورژانس تحویل داده شد و در تلاش هستیم که به زودی تمامی ظرفیت موجود ناوگان امدادموتوری اورژانس اصفهان فعال گردد.

معاون اجرایی اورژانس استان در ادامه از افزایش تعداد دستگاه‌های تله‌مدیسین (پزشکی از راه دور) در پایگاه‌های اورژانس خبر داد و گفت: با بهره‌گیری از فناوری تله‌مدیسین، امکان ارتباط مستقیم کارشناس فوریت‌های پزشکی با پزشکان اتاق فرمان فراهم می‌شود، که نقش بسیار مهمی در تصمیم‌گیری سریع و دقیق برای بیماران اورژانسی، به‌ویژه بیماران قلبی دارد.

وی با اشاره به اینکه تعداد دستگاه‌های تله‌مدیسین از ۴۰ عدد فعال به ۷۵ عدد افزایش پیدا خواهد کرد گفت: توسعه استفاده از تله‌مدیسین، گامی مؤثر در ارتقا کیفیت خدمات اورژانس پیش‌بیمارستانی و افزایش شانس بقا بیماران، به‌ویژه در مأموریت‌هایی با زمان طلایی محدود، است.

اخبار مرتبط:
سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد
سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد

سرپرست مدیریت بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ آخرین وضعیت این سد مخزنی را تشریح کرد.

ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند
ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند

اصفهان-معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت:نخستین ناوگان اتوبوس‌های تمام‌برقی تا پایان فصل پاییز وارد این شهر می‌شود،این اقدام نقطه آغازی برای برقی‌سازی کامل ناوگان حمل‌ونقل عمومی است.

سومین نمایشگاه «فن‌نما» با حضور معاون رئیس‌جمهور در اصفهان افتتاح شد
سومین نمایشگاه «فن‌نما» با حضور معاون رئیس‌جمهور در اصفهان افتتاح شد

سومین دوره نمایشگاه فناوری و نوآوری «فن‌نما» و بیست‌وششمین دوره نمایشگاه اتوکام اصفهان با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است