کد خبر : 340926
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ - 18:56
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

تشریح علت فوت ۶ نفر در خانه روستایی ارومیه

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی درباره فوت شش نفر در خانه‌ای روستایی در ارومیه در چند روز گذشته، گفت: از ابتدای وقوع این حادثه رئیس حوزه قضایی نازلو، کارگاهانی از مجموعه پلیس آگاهی و پزشکی قانونی در محل حضور پیدا کردند و تحقیقات قضایی و فنی را انجام دادند.

تشریح علت فوت ۶ نفر در خانه روستایی ارومیه

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی درباره فوت شش نفر در خانه‌ای روستایی در ارومیه در چند روز گذشته، گفت: از ابتدای وقوع این حادثه رئیس حوزه قضایی نازلو، کارگاهانی از مجموعه پلیس آگاهی و پزشکی قانونی در محل حضور پیدا کردند و تحقیقات قضایی و فنی را انجام دادند.

ناصر عتباتی امروز سوم اردیبهشت ادامه داد: مجموعه کارهای انجام‌شده تا اینجا نشان‌دهنده این است که جنایت یا موضوع مجرمانه‌ای رخ نداده و برخی افرد رابطه خویشاوندی نزدیکی داشتند، مانند مادری با فرزند ۲۴ ساله خود و یک دورهمی خانوادگی بوده است.

وی ادامه داد: کالبد گشایی و بررسی‌های اولیه پزشکی که امروز از مدیرکل پزشکی قانونی استان اخذ شده و برآیند آزمایش‌های اولیه نشان از گازگرفتگی با منواکسید کربن است، همچنین هیچ علائمی از درگیری هم در اجساد و هم در محل مسکونی اتفاق نیفتاده و دلایل و مدارکی که نشان دهد که موضوع جنایی است فعلاً کشف نشده است.

رئیس کل دادگستری تاکید کرد: تحقیقات در همه ابعاد به صورت ویژه مورد بررسی همکاران قضایی، کارگاهان پلیس آگاهی استان و پزشکی قانونی تحت نظارت دادستان مرکز استان در حال انجام است و اگر موضوع خاصی کشف شود حتماً اطلاع رسانی خواهد شد.

عتباتی از مردم خواست به شایعات توجه نکنند و اخبار را از مرجع رسمی دنبال کنند چراکه آنچه در فضای رسانه‌ای و مجازی مطرح شده با حریم خصوصی این افراد و با تحقیقات انجام یافته و نتایج پزشکی قانونی در منافات است و همخوانی ندارد.

طبق اعلام فرزین رضازاده، رئیس اورژانس آذربایجان غربی عصر روز یکشنبه ۳۱ فروردین درپی گزارشی به مرکز اورژانس، مأموران اعزام شدند و فوت شش نفر در یکی از روستاهای ارومیه تأیید شد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: تعداد کشته‌شدگان حادثه بندر شهید رجایی رو به افزایش است، چون تعداد زیادی مفقود داریم
نماینده مجلس: تعداد کشته‌شدگان حادثه بندر شهید رجایی رو به افزایش است، چون تعداد زیادی مفقود داریم

عضو هیات اعزامی رئیس مجلس به استان هرمزگان برای بررسی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی می‌گوید تحت تاثیر این اتفاق، استیضاح وزیر راه و شهرسازی کلید خورد.

وزیر کار: یارانه ۷۵۰ هزار نفر حذف شد / از این تعداد، ۱۵۰ هزار نفر مقیم خارج از کشور بودند
وزیر کار: یارانه ۷۵۰ هزار نفر حذف شد / از این تعداد، ۱۵۰ هزار نفر مقیم خارج از کشور بودند

وزیر کار با بیان اینکه یارانه ۷۵۰ هزار نفر قطع شده که ۱۵۰ هزار نفرشان مقیم خارج از کشور بودند،گفت: افرادی که یارانه‌شان قطع شده می‌توانند اعتراض کنند البته ارائه اطلاعات نادرست به دولت درباره درآمد، محرومیت از همه یارانه‌ها را در پی دارد.

بن بست در مذاکرات صلح اوکراین؛ پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگ به‌دست گیرد
بن بست در مذاکرات صلح اوکراین؛ پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگ به‌دست گیرد

رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را که هنوز به‌طور کامل در اشغال ندارد، به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگش به‌دست گیرد. این موضوع را سه منبع آگاه در مسکو اعلام کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است