کد خبر : 340884
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ - 14:57
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

تذکر قالیباف به دولت درباره معاهده ایران و روسیه

رییس مجلس شورای اسلامی از دولت خواست که لایحه مربوط به معاهده بین ایران و روسیه را زودتر به مجلس ارسال کند.

تذکر قالیباف به دولت درباره معاهده ایران و روسیه

به گزارش سایت خبری مدارا: محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: با توجه به معاهده و برنامه ۲۵ ساله‌ای که بین ایران و روسیه انجام شده است، من از دولت خواهش می‌کنم که حتما و زودتر آن را به مجلس ارسال کند.

وی بیان کرد: البته دو هفته پیش این موضوع را خدمت آقای رئیس جمهور مطرح کردم تا حتما به سرعت ان‌شاءالله به مجلس بیاید تا در دستور کار مجلس قرار گیرد.

قالیباف در پایان گفت: از آنجایی که این معاهده یک بحث ۲۰ ساله است، ان‌شاءالله به تصویب مجلس هم برسد.

در همین حال بنابر روایت مهر، محمدرضا صباغیان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی اخطار قانون اساسی، اظهار کرد: آقای قالیباف! بنده پیش از این هم در تذکری گفته بودم که باید قرارداد ایران و روسیه در مجلس بررسی شود که شما هم تاکید کردید دولت این لایحه را به مجلس ارائه دهد.

وی بیان کرد: در شرایطی که این قرارداد در مجلس دومای روسیه تصویب و رئیس جمهور هم آن را امضا کرده است، باید این قرارداد به مجلس ارائه و تصویب شود.

نماینده بافق و مهریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: من فکر می‌کنم دولت در این زمینه کوتاهی می‌کند. از ریاست مجلس تقاضا داریم با این موضوع برخورد شود.

اخبار مرتبط:
علوی، وزیر اطلاعات دولت روحانی به دلیل سکته مغزی در بخش آی سی یو بستری شد
علوی، وزیر اطلاعات دولت روحانی به دلیل سکته مغزی در بخش آی سی یو بستری شد

فرزند وزیر سابق اطلاعات گفت: حجت الاسلام سیدمحمود علوی، به دلیل سکته مغزی در بخش آی سی یو بیمارستان بستری شد.

ماجرای مرموز پیدا شدن جسد دو زن در اکباتان/ نگهبانان: از عید بوی بدی مانند بوی گربه مرده در کل بلوک پیچیده بود
ماجرای مرموز پیدا شدن جسد دو زن در اکباتان/ نگهبانان: از عید بوی بدی مانند بوی گربه مرده در کل بلوک پیچیده بود

مجتمع مسکونی اکباتان تهران، همه‌جا حرف از پیدا‌شدن دو جنازه مادر و دختر است؛ مادر و دختری که ساکن یکی از واحدهای طبقه هفت بلوک ۱۸ بودند. مشخص نیست چند روز از مرگ‌شان گذشته اما هر‌چه هست، جنازه‌ها به دلیل ماندگاری در گرما و گذشت زمان از بین رفته و به‌سختی قابل تشخیص است. در میان اهالی، حرف‌هایی درباره قتل و خودکشی شنیده می‌شود که هیچ‌کدام تأیید یا رد نشده است.

سخنگوی دولت: گذرگاه زنگزور ربطی به از دست رفتن مرزهای ایران ندارد
سخنگوی دولت: گذرگاه زنگزور ربطی به از دست رفتن مرزهای ایران ندارد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درخصوص راه گذر زنگزور و قرارداد منعقد شده بین ارمنستان ، آذربایجان و آمریکا در مورد این منطقه، گفت: این ناحیه که به نام گذرگاه زنگزور معروف است، بخش کوچکی از مرز ماست، موضوع توافق ارمنستان و آذربایجان در فضای مجازی به صورت عجیب و غریبی نشان داده می‌شود؛ گویا که کل مرز شمالی ما از دست رفته است!.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است