کد خبر : 340830
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ - 12:51
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش سعید محمد به تمسخر مقامات عربستانی در صداوسیما: عزیزان امنیتی، اگر دنبال نفوذ می‌گردید بهتر است آمر و تولید کننده این ویدیو را شناسایی کنید

سعید محمد در واکنش به تمسخر مقامات عربستانی در صداوسیما در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‏عزیزان امنیتی؛ اگر دنبال نفوذ می‌گردید بهتر است آمر و تولید کننده ویدیوی توهین آمیز به مقامات عربستان در صدا و سیمای جمهوری اسلامی را شناسایی و تحت پیگرد قرار دهید. عادی نیست که هر وقت روابط عربستان با ایران بهبود می یابد برخی در مسیر خواست اسرائیل یا سفارت عربستان را به آتش می‌کشند و یا با انتشار مطالب توهین آمیز سعی در ادامه پروژه ایران هراسی دارند.

واکنش سعید محمد به تمسخر مقامات عربستانی در صداوسیما: عزیزان امنیتی، اگر دنبال نفوذ می‌گردید بهتر است آمر و تولید کننده این ویدیو را شناسایی کنید

به گزارش سایت خبری مدارا: سعید محمد در واکنش به تمسخر مقامات عربستانی در صداوسیما خواستار یافتن نفوذی ها شد.

وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‏عزیزان امنیتی؛ اگر دنبال نفوذ می‌گردید بهتر است آمر و تولید کننده ویدیوی توهین آمیز به مقامات عربستان در صدا و سیمای جمهوری اسلامی را شناسایی و تحت پیگرد قرار دهید. عادی نیست که هر وقت روابط عربستان با ایران بهبود می یابد برخی در مسیر خواست اسرائیل یا سفارت عربستان را به آتش می‌کشند و یا با انتشار مطالب توهین آمیز سعی در ادامه پروژه ایران هراسی دارند.
گفتنی است که صداوسیما در برنامه‌ای با اجرای محسن افشانی که از شبکه نسیم پخش می‌شد، وزیر امور خارجه عربستان را مسخره کرد
اخبار مرتبط:
طارمی در ۲۰ دقیقه آقای گل یونان شد!
طارمی در ۲۰ دقیقه آقای گل یونان شد!

مهدی طارمی در اولین بازی خود برای المپاکوس حسابی درخشید.

سردار کوثری، نماینده مجلس: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده‌تر هستیم
سردار کوثری، نماینده مجلس: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده‌تر هستیم

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم و برای آفند و پدافند در مقابل همه تهدیدات و تهدید کنندگان شرایط مطلوب تری داریم

باید ارتش جماهیر کشورهای اسلامی تشکیل شود
باید ارتش جماهیر کشورهای اسلامی تشکیل شود

رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلا در واکنش به حمله اسرائیل به قطر، گفت: زمان بیداری و وحدت فرا رسیده است و تشکیل ارتش واحد کشورهای اسلامی باید در صدر دستور کار سران جهان اسلام قرار گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است