کد خبر : 340309
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۳۱ - 13:58
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

قیمت دلار به ۸۱۵۰۰ تومان رسید

نرخ دلار در بازار آزاد، پس از مذاکرات روز گذشته میان ایران و آمریکا در رم، به ۸۱۵۹۰ تومان رسید.

قیمت دلار به ۸۱۵۰۰ تومان رسید

به گزارش سایت خبری مدارا: نرخ دلار در بازار آزاد، پس از مذاکرات روز گذشته میان ایران و آمریکا در رم، به ۸۱۵۹۰ تومان رسید.

دلار در روز‌های گذشته جهش قیمتی تا حدود ۱۰۶ هزار تومان را هم تجربه کرده بود.

قابل ذکر است، از شروع مذاکرات ایران و آمریکا تا کنون، قیمت ارز، سکه و طلا با کاهش روبه‌رو شده است. 

قیمت سکه طرح جدید که تا بیش از ۹۰ میلیون تومان هم رسیده بود، امروز وارد کانال ۷۰ میلیون تومانی شد.

نرخ طلا ۱۸ عیار نیز پس از صعود به بالای ۸ میلیون تومان در هفته‌های گذشته، وارد کانال ۶ میلیون تومانی شد.

اخبار مرتبط:
شکایت دوباره دادستانی از کواکبیان
شکایت دوباره دادستانی از کواکبیان

دادستانی تهران علیه مصطفی کواکبیان مدیر روزنامه مردمسالاری اعلام جرم کرد.

سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود

هم‌زمان با اعلام نرخ سوم بنزین، دولت از حذف سهمیه خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل خبر داده است. طبق مصوبه دولت، به این خودروها معادل سهمیه اول و دوم (۶۰ و ۱۰۰ لیتر)، بنزین ۵۰۰۰ تومانی اختصاص می‌یابد. طبق این مصوبه سهمیه اول و دوم خودروهای پلاک دولتی و خودروهای خارجی حذف خواهد شد. اشخاص دارای بیش از یک خودرو، فقط برای یک خودرو سهمیه اول و دوم بنزین را خواهند داشت و مابقی به نرخ سوم تعیین می‌شود. میزان سهمیه دوم خودروهای سی‌ان‌جی سوز نیز از ابتدای بهمن نصف می‌شود.

عراقچی: تحریم‌کنندگان و مجریان آن باید بازخواست شوند
عراقچی: تحریم‌کنندگان و مجریان آن باید بازخواست شوند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه علیه ایران جنایت علیه بشریت محسوب می‌شوند و طرف‌های تحریم‌کننده و اجراکنندگان تحریم‌ها باید به‌خاطر ارتکاب این جنایت بازخواست شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است