کد خبر : 340145
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۳۰ - 17:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

از محله کامیلوچایای رم ایتالیا که محل برگزاری مذاکرات ایران و آمریکاست، چه می‌دانیم؟

ساکنان کامیلوچایا عمدتاً از طبقه مرفه و دیپلمات‌ها هستند و محله به‌ویژه محل سکونت بسیاری از خارجی‌ها از کشور‌های عربی، روسیه و آمریکای لاتین است. فضای این محله، که ترکیبی از جدیت دیپلماتیک و محیط خانوادگی است، به‌طور کلی آرام و با کانون توجه به روابط اجتماعی خاص خود شناخته می‌شود. در اینجا، به‌جای جوانان پرهیاهو، بیشتر سگ‌های خانگی لاکچری در خیابان‌ها به چشم می‌خورند.

از محله کامیلوچایای رم ایتالیا که محل برگزاری مذاکرات ایران و آمریکاست، چه می‌دانیم؟

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: ساکنان کامیلوچایا رم که محل مذاکرات میان ایران و آمریکا است، عمدتاً از طبقه مرفه و دیپلمات‌ها هستند و محله به‌ویژه محل سکونت بسیاری از خارجی‌ها از کشورهای عربی، روسیه و آمریکای لاتین است.

محله کامیلوچایا (Camilluccia) در شمال‌غرب رم، یکی از مناطق اعیانی، آرام و سرسبز این پایتخت تاریخی ایتالیا به شمار می‌رود. این محله، که در دل تپه‌ها و کوچه‌های پیچ‌درپیچ قرار گرفته، به دلیل فضای دلنشین و چشم‌اندازهای زیبای طبیعی‌اش از سایر محله‌های رم متمایز است. اگرچه فاصله کمی با مرکز شهر دارد، اما محیط آن به‌طور محسوسی آرام‌تر و کم‌هیاهوتر است. سفارت‌خانه‌ها، ویلاهای لوکس و ساختمان‌های دیپلماتیک در این منطقه حضور دارند، و جو عمومی محله فضای خاص و متمایزی را برای ساکنانش فراهم می‌کند.

ساکنان کامیلوچایا عمدتاً از طبقه مرفه و دیپلمات‌ها هستند و محله به‌ویژه محل سکونت بسیاری از خارجی‌ها از کشورهای عربی، روسیه و آمریکای لاتین است. فضای این محله، که ترکیبی از جدیت دیپلماتیک و محیط خانوادگی است، به‌طور کلی آرام و با کانون توجه به روابط اجتماعی خاص خود شناخته می‌شود. در اینجا، به‌جای جوانان پرهیاهو، بیشتر سگ‌های خانگی لاکچری در خیابان‌ها به چشم می‌خورند.

از نظر دسترسی، کامیلوچایا با استفاده از تاکسی و اتوبوس به‌راحتی به مرکز رم متصل است. علاوه بر این، محله دارای فروشگاه‌های لوکس، مدارس بین‌المللی، کلینیک‌های تخصصی و کافه‌های شیک است که آن را به مقصدی محبوب برای شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی تبدیل کرده است. امنیت بالا و موقعیت ویژه‌ی جغرافیایی این محله، آن را به یکی از جذاب‌ترین مناطق سکونت در رم تبدیل کرده است.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: به هیچ عنوان دست از غنی‌سازی بر نمی‌داریم، اما میزان آن قابل بحث است
نماینده مجلس: به هیچ عنوان دست از غنی‌سازی بر نمی‌داریم، اما میزان آن قابل بحث است

مالکی در رابطه با همزمانی فشار آمریکا و اروپا بیان کرد: مکانیسم ماشه و موضوعی که اروپایی‌ها دنبال می‌کنند، همه دست به دست هم داده تا بتوانند آخرین موضع‌گیری ترامپ نسبت به غنی‌سازی، یعنی توقف آن را عملی کنند. تمامی این رفتار‌ها در قالب یک بسته در راستای توقف غنی‌سازی است.

خبر فوری پزشکی قانونی درباره نتیجه بررسی سلامت روان قاتل الهه حسین‌نژاد
خبر فوری پزشکی قانونی درباره نتیجه بررسی سلامت روان قاتل الهه حسین‌نژاد

پرونده قتل الهه حسین نژاد بعد از تایید صحت روانی قاتل برای ادامه رسیدگی به اسلامشهر ارجاع شد.

تکذیب خبر محبوس‌ شدن برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی اسکله دیر
تکذیب خبر محبوس‌ شدن برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی اسکله دیر

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر با بیان اینکه در حادثه آتش‌سوزی اسکله متانول دیر ۳ نفر جان باختند و ۲ نفر مصدوم شدند، گفت: محبوس شدن برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی اسکله متانول دیر کذب است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است