کد خبر : 339922
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۷ - 22:05
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

نرخ ۹۸ درصدی سواد در اصفهان

استاندار اصفهان گفت: این استان در زمینه سوادآموزی با نرخ ۹۸ درصدی سواد جایگاه خوبی دارد اما دو درصد باقی‌مانده نیز مستلزم بررسی و پیگیری است.

نرخ ۹۸ درصدی سواد در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد عصر چهارشنبه در یک‌صد و هشتاد و هفتمین جلسه شورای آموزش استان اصفهان با تأکید بر ریشه‌یابی در زمینه میانگین نمرات دروس مقطع متوسطه در استان اظهار کرد: در زمینه مدیریت آمار تصادفات در استان تجربه موفقی با ایجاد رقابت بین بخش‌های مختلف استان رقم خورد که به کاهش آمار تلفات جاده‌ای در اصفهان منجر شد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: با استفاده از این تجربه و همچنین ایجاد رقابت مثبت بین شهرستان‌های مختلف استان در زمینه میانگین نمرات مقطع متوسطه، می‌توان به ارتقا جایگاه استان در این عرصه کمک کرد؛ در این باره لازم است ریشه‌یابی و هدف‌گذاری دقیقی انجام شود.

استاندار اصفهان افزود: همچنین باید تدابیر ویژه‌ای به منظور توانمندسازی معلمان و دانش‌آموزان، ارتقا کیفیت آموزشی و همچنین افزایش رغبت به تحصیل اتخاذ گردد.

وی با بیان اینکه سوادآموزی یکی از عرصه‌های مهم کشور است، گفت: خوشبختانه در این زمینه شرایط خوبی در اصفهان وجود داشته و میزان سواد در استان ۹۸ درصد است؛ با این حال دو درصد باقی‌مانده نیز اهمیت داشته و باید مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

جمالی‌نژاد افزود: در این زمینه لازم است نقطه‌زنی کرده و با شناسایی شهرستان‌های ضعیف استان، اقدامات ویژه‌ای برای آنها انجام داد.

وی با اشاره به موضوع درآمدزایی مدارس، تغییر بهره‌برداری و اقتصاد آموزش در استان اصفهان تصریح کرد: تدابیر لازم در این خصوص با همکاری مدیریت شهری اتخاذ شود.

استاندار اصفهان همچنین بر ضرورت برگزاری برنامه‌های ویژه در هفته معلم و افزایش توجه رسانه‌ها به رویداد معلم فداکار تأکید و خواستار حضور مردم در این پویش به منظور معرفی معلمان برجسته استان شد.

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است