از شب گذشته که خبر اکران مردمی قسمت آخر پایتخت با حضور عوامل در برج میلاد رسانه ای شد، علاقه مندان به سایت برج میلاد هجوم بردند
به گزارش سایت خبری مدارا: سینماونیز: از شب گذشته که خبر اکران مردمی قسمت آخر پایتخت با حضور عوامل در برج میلاد رسانه ای شد، علاقه مندان به سایت برج میلاد هجوم بردند.
در حالی که حضور در این اکران رایگان و صرفا فقط نیاز به رزرو داشت، حالا در سایت ها این بلیط های رایگان به فروش میرسد. برخی هر یک بلیط را ۵۰۰ هزار تومان قیمت گذاری کردند.
در حالی که در زمان رزرو هیچ گونه امکان انتخاب صندلی وجود نداشت فروشندگان این بلیت ها اعلام کردند که جایگاهی که به فروش میرسد در کنار عوامل و بازیگران هستند!
در حال حاضر برج میلاد اعلام کرده است که ظرفیت این اکران تکمیل شده است و امکان رزرو دیگر وجود ندارد.
عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای انقلاب فرهنگی گفت: ما در کشور جمهوری اسلامی زندگی میکنیم و در جمهوری اسلامی ملاک، مباحث شرعی است که باید در اسناد به آن توجه شود و نباید جامعه را برای یک عده موافق یا مخالف دچار قطبیسازی کنیم و دچار چالشهایی شویم؛ خصوصاً در جامعه ما که طبیعتاً وفاق ملی و انسجام ملی بسیار مورد اهمیت است.
مهدی رنجبر از محرومیت گروه موسیقی بُمرانی جهت برگزاری کنسرت در شیراز تا اطلاع ثانوی خبر داد و علت آن را "برخی رفتارهای هنجارشکنانه در بخش پایانی اجرای اخیر این گروه در شیراز" اعلام کرد.