کد خبر : 338848
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۰ - 22:07
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

باد و باران در راه است؛

هواشناسی اصفهان هشدار زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان برای فعالیت سامانه همرفتی که به صورت باد و بارش‌های بهاری تا اواسط هفته آینده ادامه خواهد داشت، هشدار سطح زرد صادر کرد.

هواشناسی اصفهان هشدار زرد صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح زرد رنگ زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند؛ همچنین از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی بیندیشند.

به نوشته مهر؛ بر همین اساس اداره کل هواشناسی اصفهان با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که فعالیت سامانه همرفتی به صورت باد و رگبار پراکنده بهاری از بعد از ظهر پنجشنبه تا دوشنبه (۲۱ تا ۲۵ فروردین) مناطق مختلف استان به ویژه نواحی غرب و جنوب اصفهان را فرا می‌گیرد.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی اصفهان، وزش باد شدید و طوفان لحظه‌ای در ساعات بعدازظهر به ویژه در مناطق غربی و جنوبی پیش‌بینی می‌شود که شدت باد در روزهای جمعه تا یکشنبه خواهد بود و رگبار بهاری باران، رعد و برق، براساس اقلیم مناطق به ویژه در روز شنبه در بیشتر مناطق استان و احتمال تگرگ در مناطق مستعد و نوسانات دما، توفان موقت، در برخی نقاط مستعد و مناطق شرقی استان همراه با گردوخاک محلی و کاهش دید وجود دارد.

اداره کل هواشناسی اصفهان اعلام کرده است که فعالیت سامانه همرفتی همه مناطق استان به ویژه شهر اصفهان، سمیرم، فریدونشهر، بویین میان دشت، اسلام آباد موگویی، خوانسار، شاهین شهر و میمه، گلپایگان، فریدن (داران)، چادگان، دهاقان، دهق، نجف آباد، خمینی شهر، برخوار (دولت آباد)، شهرضا، لنجان، فلاورجان، مبارکه، اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، مهاباد، مورچه خورت، نائین، کوهپایه، نطنز، ورزنه، آران و بیدگل، کاشان، خور و بیابانک و چوپانان را در بر می‌گیرد.

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌های فصلی، سیلابی شدن مسیل‌ها و احتمال آب‌گرفتگی معابر هشدار داده است.

اداره کل هواشناسی اصفهان همچنین بر لزوم احتیاط در سفرهای بین شهری، پرهیز از توقف در حاشیه و بستر مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، خودداری از برپا کردن چادرهای مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و پرهیز از محلول پاشی و سم پاشی مزارع و باغات تاکید کرده است.

اخبار مرتبط:
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید

استاندار اصفهان گفت: پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید.

درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت
درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت

مدیرکل گمرکات استان اصفهان از رشد ۵۳ درصدی در آمد واریز به خزانه گمرکات استان در بهار امسال خبرداد.

مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان از نجات مادر ۲۱ ساله و فرزند سه ماهه‌اش از آتش سوزی در منزل مسکونی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است