کد خبر : 338679
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۹ - 19:50
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

اولین واکنش کنعانی‌زادگان به شایعه مذاکراتش با تراکتور

محمدحسین کنعانی‌زادگان یک استوری جدید منتشر کرد.

اولین واکنش کنعانی‌زادگان به شایعه مذاکراتش با تراکتور

به گزارش سایت خبری مدارا: نقل و انتقالات تابستان فصل گذشته و پیوستن سه ستاره پرسپولیس به تراکتور، باعث شده تا با نزدیک شدن به پایان فصل، پرسپولیسی‌ها نگران تکرار آن اتفاقات برای دیگر ستاره‌های تیمشان باشند. این ترس و نگرانی زیاد هم بی‌دلیل نبوده زیرا از دیروز یکی دو رسانه خبر از تماس مدیران تراکتور با محمدحسین کنعانی‌زادگان دادند.

مدافع ملی‌پوش سرخپوشان تهرانی با انتشار استوری زیر سعی کرد خط بطلانی بر شایعات بکشد و خیال هواداران تیمش را راحت کند.

کنعانی زادگان استوری-3

اخبار مرتبط:
اسامی تعلیق شده‌های دوومیدانی به خاطر اتفاقات کره/ احسان حدادی سرپرست نبود؟
اسامی تعلیق شده‌های دوومیدانی به خاطر اتفاقات کره/ احسان حدادی سرپرست نبود؟

روز گذشته وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد سرمربی و سرپرست تیم ملی دوومیدانی تعلیق شده‌اند اما این در حالی است که رئیس هیات دوومیدانی بوشهر به عنوان سرپرست از کار تعلیق شده است.

وسلی مورائس در آستانه استقلالی شدن
وسلی مورائس در آستانه استقلالی شدن

استقلال با هدایت سیدورف در تلاش است وسلی مورائس، گلزن برزیلی را به عنوان مهاجم اصلی فصل آینده جذب کند.

تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»
تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»

در پی حواشی ایجادشده برای تیم ملی دوومیدانی در جریان رقابت‌های بین‌المللی کره جنوبی و بازداشت سه ورزشکار به اتهام تعرض به یک دختر کره‌ای، جمعی از اهالی دوومیدانی با تجمع مقابل ساختمان وزارت ورزش و جوانان، نسبت به وضعیت به‌وجود آمده اعتراض کردند. تجمع‌کنندگان با سر دادن شعار‌هایی خواستار استعفای مسولان و احسان حدادی، رئیس فدراسیون بودند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است