کد خبر : 338478
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۸ - 19:57
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

واژگونی اتوبوس در محور شاهین شهر ۴ مجروح داشت

رئیس پلیس راه استان اصفهان از مصدومیت ۴ نفر در حادثه واژگونی اتوبوس یکی از واحدهای صنعتی در محور شاهین شهر -اصفهان خبر داد.

واژگونی اتوبوس در محور شاهین شهر ۴ مجروح داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی مولوی اظهار کرد: در ساعت ۱۶ امروز یک دستگاه اتوبوس ولوو با تعداد ۱۴ مسافر متعلق به یکی از شرکت‌های مسافربری شهرک صنعتی مورچه خورت، از مبدا این شهرک به سمت اصفهان، واژگون شده و منجر به مجروح شدن تعداد ۴ نفر از سرنشینان گردید. که ۳ نفر از مجروحان به صورت سرپایی و یک نفر نیز بستری شده است.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: علت تصادف توسط کارشناسان پلیس راه در حال بررسی می‌باشد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: یکی از وظایف مهم و اساسی مسئولین ترابری شرکت‌ها و شهرک‌های صنعتی بازدید و بازرسی این سرویس‌ها قبل از سرویس دهی می‌باشد که متأسفانه برابر بررسی‌های انجام شده این مهم توسط برخی از این مسئولین انجام نمی‌شود و در اینگونه حوادث پلیس راه پس از اقدامات کارشناسی، در صورتی که شرکت و مسئول مربوطه قصوری در این زمینه داشته باشد حتماً سهم تقصیر لحاظ خواهد شد.

اخبار مرتبط:
بازرس کل استان به مشکلات و علل رسوب کالا در گمرک اصفهان رسیدگی کرد
بازرس کل استان به مشکلات و علل رسوب کالا در گمرک اصفهان رسیدگی کرد

ریاست منطقه ۶ بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان از گمرکات این استان بازدید و به مسائل و علل رسوب کالاها، اقلام متروکه و کالاهای وارداتی خطرناک رسیدگی کرد.

لزوم توجه خیران اصفهان به تامین تجهیزات مورد نیاز مدارس استثنائی
لزوم توجه خیران اصفهان به تامین تجهیزات مورد نیاز مدارس استثنائی

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان خواستار تغییر نگرش جامعه نسبت به افراد دارای معلولیت و مشارکت خیران برای تأمین تجهیزات مورد نیاز این مدارس شد.

۲۵ خودروی مسروقه در اصفهان کشف شد
۲۵ خودروی مسروقه در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کشف ۲۵ دستگاه خودرو مسروقه در ۲ ماهه سال جاری توسط مأموران گشت ضربت پلیس آگاهی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است