کد خبر : 337993
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۶ - 10:20
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

عضو ارشد سنا: برکناری رئیس آژانس امنیت ملی، هدیه‌ای به چین، روسیه، ایران و کره شمالی بود

جک رید عضو ارشد کمیته نیروهای مسلح سنا در واکنش به برکناری رئیس آژانس امنیت ملی آمریکا، آن را «هدیه‌ای بی‌قیمت به چین، روسیه، ایران و کره شمالی» توصیف کرد.

عضو ارشد سنا: برکناری رئیس آژانس امنیت ملی، هدیه‌ای به چین، روسیه، ایران و کره شمالی بود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: عضو ارشد کمیته نیروهای مسلح سنا در واکنش به برکناری رئیس آژانس امنیت ملی آمریکا، آن را «هدیه‌ای بی‌قیمت به چین، روسیه، ایران و کره شمالی» توصیف کرد.

«جک رید» عضو ارشد کمیته نیروهای مسلح سنا در واکنش به برکناری «تیموتی هاو» از ریاست آژانس امنیت ملی آمریکا، آن را «هدیه‌ای بی‌قیمت به چین، روسیه، ایران و کره شمالی» توصیف کرد.

گفته می‌شود برکناری هاو به‌توصیه لورا لومر صورت گرفته است. لومر سمتی در دولت ندارد ولی در جریان انتخابات اخیر عمدتا با هواپیمای کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا سفر می‌کرد.

رید طی بیانیه‌ای اعلام کرد: «نگران و خشمگین هستم که دونالد ترامپ، به اصرار یک نظریه‌پرداز راست‌افراطی، یکی از باتجربه‌ترین و توانمندترین افسران ارتش آمریکا را برکنار کرده است».

پیش از این نیز، سه منبع آگاه از برکناری چندین مقام ارشد شورای امنیت ملی کاخ سفید خبر دادنده بودند.

علت برکناری این مقام‌های و این‌که آیا کنار گذاشتن‌ آنها از سمت‌های خود دائمی است یا خیر، هنوز مشخص نیست. این سه منبع گفته‌اند که برخی از آن‌ها به دلیل مشکلات در بررسی سوابقشان از سمت خود کنار گذاشته شدند.

یکی از این منابع همچنین اشاره کرد که نگرانی‌هایی درباره نشت اطلاعات به رسانه‌ها وجود داشته است، در حالی که دو منبع دیگر گفتند که این اخراج‌ها بیشتر متوجه افرادی بوده که دیدگاه‌هایشان بیش از حد مداخله‌جویانه به نظر می‌رسید و مورد پسند متحدان ترامپ نبود.

از جمله مقام‌های برکنار شده «دیوید فیث»، مدیر ارشد حوزه فناوری و امنیت ملی، «برایان والش» مدیر ارشد امور اطلاعاتی و «توماس بودری» مسئول امور قانون‌گذاری هستند.

اخبار مرتبط:
آخرین خبر از تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس
آخرین خبر از تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس

مدیر کل بحران استان هرمزگان گفت که تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس افزایش نیافته است؛ اما دو نفر از مصدومان از بیمارستان مرخص شده‌اند.

زمان مذاکرات ایران و اروپا مشخص شد
زمان مذاکرات ایران و اروپا مشخص شد

این دیدار می‌تواند روز جمعه، دوم ماه مه، پیش از مذاکرات شنبه ایران و آمریکا برگزار شود.

آموزش‌وپرورش: قرار نیست پلیس وارد مدارس شود
آموزش‌وپرورش: قرار نیست پلیس وارد مدارس شود

سخنگوی آموزش و پرورش با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه پلیس و این وزارتخانه با تاکید بر اینکه پلیس به هیچ وجه در مدارس حضور نمی‌یابد گفت: این تفاهم نامه به هیچ وجه به معنی حضور پلیس در مدرسه نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است