کد خبر : 337696
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۰۵ - 20:51
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

وضعیت جوی اصفهان پایدار می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وضعیت جوی استان از روز پنجشنبه پایدار و آرام می‌شود.

وضعیت جوی اصفهان پایدار می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، ناپایداری‌های جوی طی امروز در مناطق شمال شرقی و شرقی استان به صورت رگبار و رعدوبرق، در ساعات بعدازظهر و عصر و وزش باد به نسبت شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی اضافه کرد: احتمال شکل‌گیری روان آب و سیلابی شدن مسیل‌ها در مناطق شرقی استان تا اواخر وقت چهارشنبه ۶ فروردین دور از انتظار نیست.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان افزود: شرایط کاهش نسبی دما و ماندگاری توده هوای سرد نیز تا فردا چهارشنبه ادامه دارد به طوری که کمینه دمای هوا بامداد فردا در بیشتر مناطق استان بین یک تا سه درجه کاهش می‌یابد.

معتمدی خاطرنشان کرد: از روز پنجشنبه دمای استان روند افزایشی خواهد داشت.

به گفته وی، بیشینه و کمینه دمای کلانشهر اصفهان امروز بین ۱۵ و یک درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.

معتمدی اضافه کرد: خور و بیابانک با بیشینه ۱۷ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای سه درجه سلسیوس زیر صفر گرم‌ترین و سردترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
۵۱۰ میلیارد در حساب کلاهبرداران مجازی مسدود شد
۵۱۰ میلیارد در حساب کلاهبرداران مجازی مسدود شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: طی آذر ماه امسال مبلغ ۵۱۰ میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری شده در فضای مجازی در حساب کلاهبرداران مسدود شد.

امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به بیش از ۲ هزار حادثه‌دیده در برف
امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به بیش از ۲ هزار حادثه‌دیده در برف

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از امدادرسانی به بیش از ۲ هزار حادثه‌دیده و ارائه خدمات امدادی به صدها خودروی گرفتار در محورهای برف‌گیر استان طی کمتر از ۶ ساعت گذشته خبر داد.

نفوذ توده هوای سرد به اصفهان؛ هواشناسی هشدار صادر کرد
نفوذ توده هوای سرد به اصفهان؛ هواشناسی هشدار صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به نفوذ توده هوای سرد از عرض‌های بالا و یخبندان هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است