کد خبر : 337650
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ - 20:31
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بازگشایی زاینده رود تکذیب شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خبر بازگشایی رودخانه زاینده رود در ایام نوروز را تکذیب کرد.

بازگشایی زاینده رود تکذیب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش به موضوع انتشار اخبار نادرست درباره و بازگشایی رودخانه زاینده‌رود اشاره کرد و گفت: این خبر تکذیب می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی تأکید بر لزوم دقت در انتشار اخبار، افزود: اخبار نادرست و شایعاتی که به صورت عمومی منتشر می‌شوند، می‌توانند مشکلاتی را ایجاد کنند. ما به شدت با افرادی که اقدام به انتشار اینگونه اخبار می‌کنند، برخورد قانونی خواهیم کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین خاطرنشان کرد: تنها منابع رسمی شامل معاونت‌های مربوطه استانداری و آب منطقه‌ای مجاز به انتشار اخبار مرتبط با وضعیت آب زاینده رود هستند.

وی همچنین به قطع مصرف مازوت در نیروگاه شهید محمد منتظری اصفهان اشاره کرد و گفت: از روز ۲۶ دی‌ماه، واحدهای مازوت سوز نیروگاه شهید منتظری پلمب شد و در حال حاضر تنها ۲ واحد با گاز فعالیت می‌کنند و دیگر هیچ مصرف مازوتی در این نیروگاه وجود ندارد.

اخبار مرتبط:
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان نطنز گفت: متهمی که در اغتشاشات اصفهان اقدام به پرتاب مواد آتش زا در بین مردم می کرد در عملیات مأموران انتظامی نطنز دستگیر شد.

هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه بارشی در سطح استان طی امشب و فردا هشدار سطح زرد صادر کرد.

آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار
آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار

معاون وزیر راه در مراسم آغاز پروژه اتصال بزرگراه آران‌وبیدگل به قم–گرمسار، این پروژه را مهم و راهبردی برای مرکز کشور اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است