کد خبر : 337334
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵ - 18:24
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

آخرین جلسهٔ شورای‌عالی فضای مجازی هم دربارهٔ رفع فیلتر نبود

فارس نوشت: پیگیری‌ها حاکی است بر خلاف گمانه‌زنی‌ها، موضوعی که در این جلسه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت، الزامات ارتقای امنیت سایبری بوده است؛ مسأله‌ای که کارشناسان مدت‌هاست ضرورت توجه ویژه به آن را گوشزد کرده‌اند. همچنین با توجه به اینکه تصمیم‌گیری در این خصوص نیازمند گزارش دستگاه‌های معین بود، تصمیم‌گیری نهایی به جلسه بعد و بعد از ارائه این گزارش‌ها موکل شد. در نتیجه موضوع رفع فیلتر پلتفرم‌ها در دستور کار جلسه آخر شورایعالی فضای مجازی در سال ۱۴۰۳ نبوده است.

آخرین جلسهٔ شورای‌عالی فضای مجازی هم دربارهٔ رفع فیلتر نبود

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: توضیح سربسته پایگاه اطلاع‌رسانی دولت در خصوص جلسه اخیر شورایعالی فضای مجازی و عدم پاسخگویی مرکز ملی فضای مجازی در این خصوص، سبب شد گمانه‌زنی‌های مختلفی در خصوص موضوعات مطرح در جلسه صورت گیرد و برخی نیز ادعا کردند موضوع رفع فیلتر پلترم‌ها در دستور کار بوده است.

 پیگیری‌ها حاکی است بر خلاف این گمانه‌زنی‌ها، موضوعی که در این جلسه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت، الزامات ارتقای امنیت سایبری بوده است؛ مسأله‌ای که کارشناسان مدت‌هاست ضرورت توجه ویژه به آن را گوشزد کرده‌اند. همچنین با توجه به اینکه تصمیم‌گیری در این خصوص نیازمند گزارش دستگاه‌های معین بود، تصمیم‌گیری نهایی به جلسه بعد و بعد از ارائه این گزارش‌ها موکل شد.
گفتنی است امنیت فضای مجازی، یکی از مهمترین موضوعاتی است که مردم نسبت به آن دغدغه‌های جدی دارند و متخصصان مختلف نسبت به ضرورت انجام اقدامات جدی در خصوص آن هشدار داده‌اند. در یک سال اخیر حملات سایبری در دنیا به‌صورت جدی افزایش داشته و هم زیرساخت‌های حیاتی کشور‌ها و هم حریم خصوصی و داده‌های مردم دنیا در سامانه‌های مختلف را مورد هدف قرار داده است.
طبق گزارش‌ها تعداد حملات سایبری مختل‌کننده و مخرب جهانی تا پایان سال ۲۰۲۴ نسبت به سال ۲۰۲۰، بیش از صددرصد افزایش یافته است. ​
در نتیجه موضوع رفع فیلتر پلتفرم‌ها در دستور کار جلسه آخر شورایعالی فضای مجازی در سال ۱۴۰۳ نبوده است. رویکردی که بر خلاف فضاسازی‌های رسانه‌ای، قابل پیش‌بینی و منطبق بر مصوبه پیشین این شورا بوده است.
بر اساس آن مصوبه که مربوط به جلسه رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی می‌باشد، کارگروه تشکیل‌شده به ریاست مرکز ملی فضای مجازی می‌بایست اثربخشی اقدامات صورت‌گرفته در مرحله نخست را بر اساس شاخص‌هایی، به صحن شورا گزارش دهد و این گزارش مبنای تصمیم‌گیری‌های آتی شورا قرار گیرد.
بر اساس بررسی خبرنگار فارس، این گزارش به دلیل تأخیر وزیر ارتباطات برای حضور جلسه، به شورا ارائه نشد و ارائه آن به جلسه بعدی موکول شد.
در بخش دیگری از مصوبه شورا، مرکز ملی و وزارت ارتباطات در ازای بازگشایی این دو پلتفرم، ملزم به اقداماتی بوده‌اند که هنوز از سمت این دو نهاد در خصوص اقدامات صورت‌گرفته توضیحاتی به رسانه‌ها ارائه نشده است.
اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است