کد خبر : 337218
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵ - 10:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

نیویورک‌تایمز: ایران جزء لیست قرمز وزارت خارجه ترامپ به شمار می‌رود که شهروندان ایرانی را از ورود به آمریکا منع می‌کند

نیویورک‌تایمز نوشت: دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیت‌های جدیدی بر شهروندان حداکثر ۴۳ کشور به‌عنوان بخشی از ممنوعیت تازه‌ای برای سفر به ایالات متحده است که از محدودیت‌های اعمال‌شده در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ گسترده‌تر خواهد بود. این خبر را مقاماتی که از این موضوع اطلاع دارند، اعلام کرده‌اند.

نیویورک‌تایمز: ایران جزء لیست قرمز وزارت خارجه ترامپ به شمار می‌رود که شهروندان ایرانی را از ورود به آمریکا منع می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا: نیویورک‌تایمز نوشت: دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیت‌های جدیدی بر شهروندان حداکثر ۴۳ کشور به‌عنوان بخشی از ممنوعیت تازه‌ای برای سفر به ایالات متحده است که از محدودیت‌های اعمال‌شده در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ گسترده‌تر خواهد بود. این خبر را مقاماتی که از این موضوع اطلاع دارند، اعلام کرده‌اند.

به گفته این مقامات، فهرست پیشنهادی که توسط مقامات دیپلماتیک و امنیتی تهیه شده است، شامل یک فهرست «قرمز» از ۱۱ کشور می‌شود که شهروندانشان به‌طور کامل از ورود به ایالات متحده منع خواهند شد. این کشورها عبارتند از: افغانستان، بوتان، کوبا، ایران، لیبی، کره شمالی، سومالی، سودان، سوریه، ونزوئلا و یمن.

این مقامات، که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، هشدار دادند که این فهرست چند هفته پیش توسط وزارت خارجه تهیه شده است و احتمال دارد قبل از ارائه به کاخ سفید دستخوش تغییراتی شود.

این پیش‌نویس همچنین شامل یک فهرست «نارنجی» از ۱۰ کشور دیگر است که سفر به آن‌ها محدود خواهد شد اما به‌طور کامل قطع نمی‌شود. در این موارد، ممکن است مسافران تجاری ثروتمند مجاز به ورود باشند، اما ویزاهای مهاجرتی و گردشگری صادر نخواهند شد.

اخبار مرتبط:
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند
هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند

روزنامه «هاآرتص» فاش کرد که مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند.

میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است
میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان، خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی را قویاً تکذیب کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است