کد خبر : 336324
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۸ - 11:56
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

تحریم‌های جدید کانادا علیه ایران / ۳ فرد و ۴ نهاد با ادعای حمایت از تولید و فروش سلاح به روسیه در جنگ اوکراین تحریم شدند

وزیر خارجه کانادا ضمن اتهام‌زنی به ایران، از اعمال تحریم‌هایی علیه تهران خبر داد. این تحریم‌ها سه فرد و چهار نهاد را که به ادعای کانادا با شبکه‌های تامین فناوری پیچیده مرتبط هستند، هدف قرار داده است؛ شبکه‌هایی که از تولید و فروش سلاح توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله به روسیه در جنگ اوکراین حمایت می‌کنند.

تحریم‌های جدید کانادا علیه ایران / ۳ فرد و ۴ نهاد با ادعای حمایت از تولید و فروش سلاح به روسیه در جنگ اوکراین تحریم شدند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: وزیر خارجه کانادا ضمن اتهام‌زنی به ایران، از اعمال تحریم‌هایی علیه تهران خبر داد.

در ادامه اقدامات خصمانه کانادا علیه ایران، «ملانی جولی» وزیر خارجه این کشور بامداد شنبه از اعمال تحریم علیه افراد و نهاد‌های ایرانی به بهانه «نقض فاحش حقوق‌بشر» و انجام «فعالیت‌های مخرب در خاورمیانه و جهان» خبر داد.

این تحریم‌ها سه فرد و چهار نهاد را که به ادعای کانادا با شبکه‌های تامین فناوری پیچیده مرتبط هستند، هدف قرار داده است؛ شبکه‌هایی که از تولید و فروش سلاح توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله به روسیه در جنگ اوکراین حمایت می‌کنند.

جولی همچنین اظهارات خصمانه‌ای را علیه نقش منطقه‌ای ایران در غرب آسیا مطرح کرده و مدعی شده تهران «از گروه‌های تروریستی حمایت و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را تهدید می‌کند».

طبق بیانیه‌ای که در وبگاه دولت کانادا منتشر شده است، این تحریم‌ها همگام با اقدامات ضدایرانی متحدان این کشور از جمله آمریکا و کانادا اتخاذ شده است.

کانادا تاکنون ۲۰۸ فرد و ۲۵۴ نهاد ایرانی را تحت تحریم قرار داده است.

اخبار مرتبط:
تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»
تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»

در پی حواشی ایجادشده برای تیم ملی دوومیدانی در جریان رقابت‌های بین‌المللی کره جنوبی و بازداشت سه ورزشکار به اتهام تعرض به یک دختر کره‌ای، جمعی از اهالی دوومیدانی با تجمع مقابل ساختمان وزارت ورزش و جوانان، نسبت به وضعیت به‌وجود آمده اعتراض کردند. تجمع‌کنندگان با سر دادن شعار‌هایی خواستار استعفای مسولان و احسان حدادی، رئیس فدراسیون بودند.

عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست
عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست

عراقچی تأکید کرد: ما پیشنهادی که از امریکا دریافت کردیم دارای ابهامات و سوالات زیادی است. خیلی از مسائل در این پیشنهاد روشن نیست. پاسخ مقتضی را ظرف روزهای اینده بر اساس اصول و منافع ایران خواهیم داد.

روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید
روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید

سارا فلاحی گفت: همه خانم‌ها هرروز ثبت نام می‌کنیم و اسم‌مان از قرعه در نمی‌آید. قبلا در می‌آمد اما در مجلس دوازدهم انگار یا بخت با ما یار نیست یا اتفاقی در سیستم قرعه افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است