کد خبر : 336142
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۵ - 20:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بیشترین میانگین بارش در سمیرم ثبت شد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بیشترین میانگین بارشی شبانه روز گذشته در سطح استان در ایستگاه سمیرم ۶ میلیمتر آب حاصل از برف بوده است.

بیشترین میانگین بارش در سمیرم ثبت شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار کرد: پس از سمیرم میانگین بارش در ایستگاه اسلام آباد موگویی از توابع فریدونشهر ۵.۴ میلیمتر، پادنا علیا از توابع سمیرم و فریدونشهر ۵.۳ میلیمتر، چادگان ۴.۳ میلیمتر و بویین میاندشت ۳.۸ میلیمتر بوده است.

به نوشته مهر؛ وی خاطرنشان کرد: با تداوم فعالیت سامانه بارشی در سطح استان تا اوایل هفته آینده به تناوب ناپایداری‌هایی به شکل افزایش ابر، مه آلودگی، بارش باران و برف و وزش باد به نسبت شدید تا شدید انتظار می‌رود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: روز چهارشنبه ناپایداری‌ها در نواحی جنوبی و غربی استان بوده و به تدریج در روزهای آتی سایر مناطق استان را فرا خواهد گرفت.

به گفته معتمدی، بیشترین فعالیت این سامانه بارشی روز جمعه تا یکشنبه و در نواحی جنوبی و غربی استان اصفهان پیش بینی می‌شود.

وی افزود: کمینه دمای هوا در بیشتر مناطق استان تا اوایل هفته آینده روند افزایشی تدریجی خواهد داشت.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان ادامه داد: بیشینه و کمینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین و خنک‌ترین ساعات امروز بین ۱۵ و پنج درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.

معتمدی اضافه کرد: خوانسار با کمینه دمای یک درجه سلسیوس زیر صفر و خور و بیابانک با بیشینه دمای ۱۹ درجه سلسیوس بالای صفر سردترین و گرم‌ترین نقاط استان است.

اخبار مرتبط:
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: شرایط گرد و غبار در استان اصفهان تداوم دارد.

وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است
وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است

وزیر صمت گفت: فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک‌های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، انجام خواهد شد.

افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است