کد خبر : 335850
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - 13:01
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

سی‌ان‌ان: هیچ نشانه‌ای از توقف تحویل سلاح‌های آمریکا به اوکراین وجود ندارد / کاخ سفید دیگر مطمئن نیست که بتواند روسیه و اوکراین را به توقف جنگ متقاعد کند

به دنبال درگیری لفظی غیرمنتظره و بی سابقه ترامپ و زلنسکی، روسای جمهور آمریکا و اوکراین در مقابل دوربین رسانه ها، سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که هیچ نشانه‌ای از توقف تحویل سلاح‌ها و تجهیزاتی که پیشتر از سوی واشنگتن به اوکراین اعلام شده بود، وجود ندارد.

سی‌ان‌ان: هیچ نشانه‌ای از توقف تحویل سلاح‌های آمریکا به اوکراین وجود ندارد / کاخ سفید دیگر مطمئن نیست که بتواند روسیه و اوکراین را به توقف جنگ متقاعد کند

به گزارش سایت خبری مدارا: به دنبال درگیری لفظی غیرمنتظره و بی سابقه ترامپ و زلنسکی، روسای جمهور آمریکا و اوکراین در مقابل دوربین رسانه ها، سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که هیچ نشانه‌ای از توقف تحویل سلاح‌ها و تجهیزاتی که پیشتر از سوی واشینگتن به اوکراین اعلام شده بود، وجود ندارد.

به گزارش «انتخاب»، مقامات آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته اند: کاخ سفید دیگر مطمئن نیست که بتواند روسیه و اوکراین را به توقف جنگ متقاعد کند.

به نوشته این رسانه، اتفاقی که برای زلنسکی افتاد سوالاتی را درباره اینکه آیا او می تواند به سمت یک توافق صلح حرکت کند، مطرح کرد. مقامات آمریکایی معتقد بودند که مذاکره با پوتین دشوارتر خواهد بود.

اخبار مرتبط:
معاون سیاسی سپاه: ماهیت قراردادهای ۲۵ و ۲۰ ساله ما با چین و روسیه، دفاع از ما در جنگ نیست
معاون سیاسی سپاه: ماهیت قراردادهای ۲۵ و ۲۰ ساله ما با چین و روسیه، دفاع از ما در جنگ نیست

سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، در ویدیویی که وبسایت معاونت سیاسی سپاه منتشر کرده، پیرامون اینکه چرا چین و روسیه در جنگ با ما همکاری نکردند، بیان کرد: سوالی در جامعه ما در خلال جنگ ۱۲ روزه مطرح شد و گفتند مگر ما با چین و روسیه قراردادهای ۲۵ ساله و ۲۰ ساله همکاری نداشتیم، چرا آن ها در جنگ ۱۲ روزه با ما همکاری نکردند.برای پاسخ به این مطلب به سه نکته باید توجه داشت؛ نکته اول اینکه ماهیت قراردادهای ۲۵ و ۲۰ ساله ما با چین و روسیه، دفاع متقابل یا طرفینی به این که اگر هر کدام از کشورها وارد جنگ شدند، دیگری به نفع آن کشور وارد جنگ شود، را ما نداشته ایم.

ماکرون: حماس باید خلع سلاح شود
ماکرون: حماس باید خلع سلاح شود

رئیس‌جمهور فرانسه ضمن اشاره به راه‌حل ۲ دولتی، ادعا کرد که حماس باید به خلع سلاح کامل برسد.

نماینده مجلس: روند آتش‌سوزی در صنایع نفت و گاز در سال ۱۴۰۴ غیرعادی است
نماینده مجلس: روند آتش‌سوزی در صنایع نفت و گاز در سال ۱۴۰۴ غیرعادی است

محمد بهرامی، عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان این که روند آتش‌سوزی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی کشور در سال جاری، نگران‌کننده و غیرعادی است، گفت: علت حدود ۵۰ درصد از این حوادث، فرسودگی تجهیزات، عدم تعمیرات پیشگیرانه (PM) و نوسازی نکردن سامانه‌های پایش فشار و دما است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است