کد خبر : 335722
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۹ - 04:42
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

صدور گواهی صرفه‌جویی گاز با امکان فروش در بورس انرژی

معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: برای شرکت‌های خلاق که ۱۰۰ هزار متر مربع گاز صرفه‌جویی کنند، گواهی صرفه‌جویی گاز صادر و امکان فروش آن در بورس انرژی فراهم می‌شود.

صدور گواهی صرفه‌جویی گاز با امکان فروش در بورس انرژی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کوروش خسروی در حاشیه شورای انرژی استان اظهار کرد: مهم‌ترین محور جلسه امروز مورد بورس انرژی و فرصت‌های جدید برای صرفه‌جویی در مصرف گاز بود.

به نوشته ایسنا؛ وی افزود: در این راستا شرکت گاز گزارش مفصلی ارائه کرده‌اند که بسیار جامع و دقیق و نیز همراه یک طرح خلاقانه و جالب بود که از سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده، اما از خرداد امسال وارد بورس شده است.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان اظهار کرد: بر مبنای این طرح اگر شرکتی بتواند با استفاده از روش‌های خلاقانه و مدیریت بهینه، حداقل ۱۰۰ هزار متر مکعب گاز صرفه‌جویی کند، شرکت گاز به آن شرکت گواهی صرفه‌جویی می‌دهد که این گواهی قابل فروش در بورس انرژی است.

خسروی گفت: خریداران این گواهی‌ها معمولاً شرکت‌هایی هستند که می‌خواهند در ایام سرد سال و در زمان‌هایی که احتمال قطعی گاز وجود دارد، از این گواهی‌ها استفاده کنند تا گاز مورد نیاز خود را تأمین کنند، در واقع دولت متعهد می‌شود که گاز مورد نیاز این شرکت‌ها را تأمین کند.

وی ادامه داد: امسال به دلیل اینکه سال اول اجرای این طرح بود، اطلاع‌رسانی کافی انجام نشد و تعداد کمی از شرکت‌ها از این فرصت استفاده کردند.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان اظهار کرد: به نظر می‌رسد اگر از هم‌اکنون برنامه‌ریزی کنیم، می‌توانیم قبل از زمستان سال آینده حجم قابل توجهی از ناترازی گاز را از طریق بورس انرژی برطرف کنیم.

وی اضافه کرد: بر همین اساس برای این منظور، قرار است یک کمیته تشکیل شود که ریاست آن با معاون اقتصادی استاندار است.

اخبار مرتبط:
۳۷ هزار گذرنامه زیارتی در قرارگاه اربعین اصفهان صادر شد
۳۷ هزار گذرنامه زیارتی در قرارگاه اربعین اصفهان صادر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به صدور ۳۷ هزار گذرنامه زیارتی، از زائران خواست تا با استفاده از پلیس من و دفاتر پلیس +۱۰ رونددریافت گذرنامه را تسهیل بخشند.

صدور  ۳ هزار مجوز خروج از کشور برای مشمولان غیر غایب اصفهان
صدور ۳ هزار مجوز خروج از کشور برای مشمولان غیر غایب اصفهان

معاون وظیفه عمومی استان اصفهان از صدور ۳ هزار و ۶۳۴ مجوز خروج از کشور برای مشمولان غیرغایب برای اعزام به سفر زیارتی عتبات عالیات از ابتدای محرم تاکنون خبر داد.

اختیارات ویژه برای مدیریت حوضه آبریز زاینده رود اعطا شود
اختیارات ویژه برای مدیریت حوضه آبریز زاینده رود اعطا شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از عملکرد وزارت نیرو در تخصیص آب به کشاورزان انتقاد کرد و خواستار اعطای اختیارات ویژه برای مدیریت حوضه آبریز زاینده‌رود شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است