کد خبر : 335041
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۵ - 11:06
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مبلغ ۴ هزار ۲۶۳ میلیارد ریال به حساب دهیاری‌ها واریز شد

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از واریز مبلغ چهار هزار و ۲۶۳ میلیارد ریال به حساب سه هزار و ۲۰۰ دهیاری مشمول خبر داد.

مبلغ ۴ هزار ۲۶۳ میلیارد ریال به حساب دهیاری‌ها واریز شد

به گزارش سایت خبری مدارا: مسعود نصرتی، رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اعلام کرد: مبلغ ۴ هزار ۲۶۳ میلیارد ریال از محل اعتبارات ماده ۵۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به حساب ۳۲۰۰ دهیاری مشمول در سراسر کشور واریز شد.

وی افزود: دهیاران موظف به هزینه‌کرد این مبلغ با رعایت آئین‌نامه مالی دهیاری‌ها، بخشنامه بودجه و دیگر قوانین مربوطه در پروژه‌های مرتبط هستند و مسئولیت نظارت بر هزینه‌کرد بهینه اعتبارات طبق بخشنامه بودجه بر عهده معاونین هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ها، دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداری و در سطح محلی بر عهده شوراهای اسلامی روستایی است.

شایان ذکر است، این اقدام در راستای توسعه و بهبود خدمات روستایی و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی صورت گرفته است.

اخبار مرتبط:
این تونل در تهران امشب مسدود می‌شود
این تونل در تهران امشب مسدود می‌شود

شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: با توجه به انجام عملیات تعمیر، نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات تونل امیرکبیر هر دو باند این تونل امشب مسدود خواهد شد.

احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است
احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است

مسئول مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران سازمان هواشناسی درباره علت اصلی گرم‌تر شدن زمین اظهار داشت: علت اصلی این واقعه گرم شدن زمین است. گرم شدن زمین هم ناشی از سوخت‌های فسیلی و گاز‌های گلخانه‌ای است. این عوامل باعث می‌شوند انرژی خورشید در روی زمین به تله بیوفتد

هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند
هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند

رئیس اداره عملیات و جستجو و آنست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در پی حملات رژیم صهیونیستی، با کمک سگ‌های تجسس، ۱۵ نفر را زنده از زیر آوار نجات دادیم و پیکر ۱۸۸ شهید را نیز از زیر آوار خارج کردیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است