کد خبر : 334901
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۴ - 10:47
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

آیت‌الله جنتی ۹۹ ساله شد

روزگذشته ۳ اسفندماه، نود و نهمین سالروز تولد آیت‌الله احمد جنتی لادانی، دبیر شورای نگهبان قانون اساسی است.

آیت‌الله جنتی ۹۹ ساله شد

به گزارش سایت خبری مدارا: آیت‌الله احمد جنتی لادانی زادهٔ ۳ اسفند ۱۳۰۵ در شهر اصفهان است.

همایش «خادمان حضور» و گردهمایی ستاد‌های دهه فجر انقلاب اسلامی، صبح چهارشنبه (۳ بهمن ۱۴۰۳) با حضور «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در سالن آدینه تهران برگزار شد.

به گزارش همشهری آنلاین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در این همایش که به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه تهران برگزار شد، با حضور در کنار آیت‌الله احمد جنتی که بیش از ۴ دهه در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و همچنین سایر عرصه‌های سیاسی و حکومتی فعالیت داشت، به وی ادای احترام کرد

اخبار مرتبط:
محمد مهاجری: لایحه « مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع» تحت تاثیر جوسازی‌های شورای عالی فضای مجازی نوشته شده/ وقتی دادگاه و هیات نظارت بر مطبوعات هست، هیچ نیازی به قانون جدید نیست
محمد مهاجری: لایحه « مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع» تحت تاثیر جوسازی‌های شورای عالی فضای مجازی نوشته شده/ وقتی دادگاه و هیات نظارت بر مطبوعات هست، هیچ نیازی به قانون جدید نیست

عضو شورای اطلاع رسانی دولت با تاکید بر این که دولت به هدف خود از ارسال لایحه «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» یا همان طرح صیانت ۲ نخواهد رسید گفت: «آن چیزی که آقایان با ارسال این لایحه به مجلس به دنبال آن هستند، قطعا اتفاق نخواهد افتاد، چون ۹۰ درصد رسانه‌های رسمی داخلی، قوانین را رعایت می‌کنند و اگر هم گاهی اوقات رعایت نکنند، دادگاه و هیات نظارت بر مطبوعات وجود دارد و امکانات دیگر قضایی و نظارتی و حقوقی برای کنترل رسانه‌ها وجود دارد و هیچ نیازی به قانون جدید و ایجاد زحمت جدید برای قوه قضاییه نیست.

بعد از انتخابات، پزشکیان نه تماسی با آیت‌الله بیات‌زنجانی داشته و نه دیداری کرده است
بعد از انتخابات، پزشکیان نه تماسی با آیت‌الله بیات‌زنجانی داشته و نه دیداری کرده است

محسن بیات‌ پسر آیت‌الله‌العظمی بیات‌زنجانی گفت: بعد از انتخابات، رئیس‌جمهور نه تماسی با آیت‌الله بیات‌زنجانی داشته و نه دیداری کرده است.

سیدحسن خمینی: دشمنان خواب آشفته‌ای برای کشور دیده بودند
سیدحسن خمینی: دشمنان خواب آشفته‌ای برای کشور دیده بودند

حجت الاسلام سید حسن خمینی در دیدار با خانواده شهید فریدون عباسی گفت: دشمنان خواب خیلی آشفته‌ای برای کشور دیده بودند، ولی خون شهدا اجازه تحقق این خواب ها را نداد که باعث شد امروز با افتخار از این نتیجه یاد کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است