کد خبر : 334398
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - 14:08
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

جلسه مهم مسعود پزشکیان با فرزین

رئیس جمهور ظهر امروز و بعد از جلسه غیر علنی در مجلس راهی ساختمان شیشه‌ای میرداماد شد.

جلسه مهم مسعود پزشکیان با فرزین

به گزارش سایت خبری مدارا: رویداد۲۴ نوشت: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور بلافاصله پس از جلسه غیر علنی در مجلس شورای اسلامی در رابطه با مسائل ارزی و اقتصادی به ساختمان میرداماد، بانک مرکزی رفت.

در جلسه غیر علنی امروز محمدرضا فرزین و عبدالناصر همتی هم حضور داشتند و برآیند اظهارات نمایندگان این است صحبت‌های امیدوارکننده‌ای از سمت دولتمردان برای مدیریت بازار و معیشت مردم مطرح شده است.

پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری در این باره نوشت: «این نشست به منظور حمایت و بررسی اقدامات بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز و طلا و همچنین بررسی شاخص‌های کلان اقتصادی برگزار شده است.»

اخبار مرتبط:
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید از حملات رژیم صهیونیستی به ایران مطلع بوده اما ادعا کرد آمریکا کمک نظامی به این رژیم نکرده است.

وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند
وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند

شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که «تمامی مسافران از فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون تخلیه شده‌اند و تمامی پروازها به حالت تعلیق درآمده است.»

ادعای وزیر خارجه آمریکا: در حمله اسرائیل به ایران دخالتی نداشتیم
ادعای وزیر خارجه آمریکا: در حمله اسرائیل به ایران دخالتی نداشتیم

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که آمریکا در حمله اسرائیل به ایران نقشی نداشته و اولویت نخست واشنگتن حمایت از نیروهای آمریکایی مستقر در خاورمیانه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است