کد خبر : 334356
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - 12:32
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

زاکانی: تست تراموا در تهران جواب داد/ تراموا یک دهم مترو قیمت دارد و دو سوم مترو جمعیت جابه‌جا می‌کند

شهردار تهران با اشاره به آخرین وضعیت تست تراموا در پایتخت، گفت: تراموا در تهران جواب داد و نه تنها برای سطح شهر تهران، بلکه برای کل کشور هم یک الگوی جدید است.

زاکانی: تست تراموا در تهران جواب داد/ تراموا یک دهم مترو قیمت دارد و دو سوم مترو جمعیت جابه‌جا می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا: تست گرم تراموای چرخ لاستیکی چینی از شب ۲۲ بهمن در تهران آغاز شد؛ این تراموا به طول ۳۱ متر است که شعاع گردش ۱۵ متری دارد و کاملا برقی است و با هر بار شارژ ۸۰ کیلومتر تردد می‌کند و ظرفیت جابجایی حدود ۴۰۰ مسافر در یک نوبت حرکت را دارد. ترامواهای وارداتی چینی از منبع انرژی باتری تغذیه می‌کنند و آلایندگی گازی ندارند و این تست شبانه در مسیر پایانه شرق _ آزادی است.

علیرضا زاکانی در مورد آخرین وضعیت تردد تراموا در پایتخت، اظهار کرد: افتخار داریم در این هفته با حضور آقای رئیس جمهور از بسته برقی سازی تهران رونمایی کنیم و پس از آن روند فعالیت تراموا، اتوبوس برقی و تاکسی برقی در تهران آغاز خواهد شد؛ گرچه تراموا دوره آزمایشی و آماده سازی زیرساخت‌ها را طی می‌کند؛ اما با رونمایی از این بسته برقی‌ سازی؛ هفته ماندگاری برای تهران رقم خواهد خورد.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله روز به روز توسعه، رفاه، آسایش و ایمنی مردم افزایش پیدا خواهد کرد.

به گفته شهر دار تهران، تراموا در تهران جواب داد و نه تنها برای سطح شهر تهران؛ بلکه برای کل کشور یک الگوی جدید است؛ استفاده از تراموا در حمل و نقل عمومی ارزان‌تر از متروست و یک دهم مترو قیمت دارد و دو سوم مترو جمعیت جابه‌جا می‌کند. اجرای این طرح خدمت بزرگی به شهر تهران بود.

اخبار مرتبط:
افزون بر ۱۷ تُن کود یارانه‌دار بین کشاورزان اصفهان توزیع شد
افزون بر ۱۷ تُن کود یارانه‌دار بین کشاورزان اصفهان توزیع شد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اصفهان گفت: افزون بر ۱۷هزار و ۲۰۰ کیلوگرم انواع کود شیمیایی یارانه‌دار طی پنج ماه نخست امسال تهیه، تأمین و بین کشاورزان و کارگزاران این استان توزیع شد.

حذف یارانه کارگران بر اثر دهک بندی نادرست وزارت کار
حذف یارانه کارگران بر اثر دهک بندی نادرست وزارت کار

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران گفت: دهک‌بندی نادرست وزارت کار باعث حذف یارانه کارگرانی شده که حتی در تأمین نان شب خود ناتوان‌اند.

یک مداح به کریستیانو رونالدو نامه نوشت
یک مداح به کریستیانو رونالدو نامه نوشت

محمد اسداللهی مداح نام‌آشنای کشورمان که نیمه شعبان گذشته نماهنگ منجی را با نگاه نجات بخشی امام زمان برای کل‌جهانیان منتشر کرد، با انتشار بخش انگلیسی این نماهنگ، نامه‌ای به رونالدو نوشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است