کد خبر : 333879
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - 10:56
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ظریف: همه ما در یک جاده هستیم؛ نه قسمت تندرو داریم و نه کندرو

معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: باید به ایران، ایرانی، منطقه و جهان به عنوان فرصت نگاه کنیم. ما به جایی رسیده‌ا یم که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم. نمی‌توانیم به فرصت‌ها نگاه کنیم و به آینده امیدوار نباشیم.

ظریف: همه ما در یک جاده هستیم؛ نه قسمت تندرو داریم و نه کندرو

به گزارش سایت خبری مدارا: محمدجواد ظریف درباره این‌که در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره این‌که جریان تندرو در کشور شروع به سنگ‌اندازی در برابر برخی از موضوعات کرده‌اند و در مجلس شورای اسلامی هم بعضی از نمایندگان کاری جز مطرح کردن نام “ظریف” ندارند، گفت: تندرو و کندرو را من متوجه نمی‌شوم. نه اینطور نیست، مجلس کلی کار دارد و حالا ما هم برای اینکه حوصله‌شان سر نرود.

معاون راهبردی رئیس جمهور درخصوص این‌که ۴۵ سال از انقلاب اسلامی گذشته است و مردم نیاز دارند که به آینده کشور امیدوار باشند چه باید کرد، بیان کرد: به نظرم تندرو و کندرو نکنیم؛ همه ما در یک جاده هستیم. نه قسمت تندرو داریم و نه قسمت کندرو.

وی تاکید کرد: به ایران، ایرانی، به منطقه و جهان باید به عنوان فرصت نگاه کنیم. ما به جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم.

ظریف خاطرنشان کرد: لذا ضمن این‌که به همه تهدید‌ها توجه داریم، نگاه مان وسواس به تهدید نداشته باشد، نگاه‌مان تهدیدمحور نباشد. همه چیز را به عنوان فرصت نگاه کنیم و ببینیم متخصصان ما چه کرده‌اند.

وی تاکید کرد: ایران پر از فرصت است، نمی‌توانیم به فرصت‌ها نگاه کنیم و به آینده امیدوار نباشیم.

معاون راهبردی رئیس جمهور درخصوص این‌که چه باید کرد سرمایه اجتماعی افزایش پیدا کند، گفت: سرمایه اجتماعی با نگاه کردن به مردم به عنوان فرصت، شکل می‌گیرد. یعنی اگر مردم را فرصت ببینیم حتما می‌توانیم سرمایه اجتماعی خودمان را هم گسترش دهیم.

اخبار مرتبط:
جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد
جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد

طرح جدید دولت برای به‌روزرسانی شیوه توزیع سوخت از امروز وارد مرحله آزمایشی می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، قرار است در یکی از جایگاه‌های سوخت تهران، روند حذف کارت سوخت کلید بخورد و فرآیند سوخت‌گیری تنها از طریق کارت بانکی انجام شود.

منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد
منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد

یک فعال سیاسی گفت: ما با آمریکایی‌ها اختلاف نظر داریم. اگر آنها بپذیرند که اصل حق غنی‌سازی ایران را بپذیرند می‌توان حدود ۵۰ درصد اختلافات را مدیریت کرد؛ در غیر این صورت، به نتیجه نمی‌رسیم.

متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند
متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند

منوچهر متکی، نماینده تهران در مجلس گفت: آمریکایی‌ها می‌دانند که غنی‌سازی و حفظ اقتدار دفاعی ایران قابل مذاکره نیست با ورود به این مرزهای ممنوعه عرض خود را می‌برند و زحمت ما می‌دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است