کد خبر : 333488
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - 14:29
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

شوهرم را با داروی سمی به قتل رساندم

زنی که شوهرش را مسموم کرده و به قتل رسانده بود، بعد از 10 ماه تحقیقات پلیسی دستگیر شد و به جرمش اعتراف کرد.

شوهرم را با داروی سمی به قتل رساندم

به گزارش سایت خبری مدارا: زنی که شوهرش را مسموم کرده و به قتل رسانده بود، بعد از ۱۰ ماه تحقیقات پلیسی دستگیر شد و به جرمش اعتراف کرد.

کارآگاهان پلیس آگاهی دزفول ۱۰ ماه پیش از مرگ مشکوک مردی به‌علت مصرف دارو مطلع شدند. متخصصان پزشکی قانونی نیز پس از بررسی‌های دقیق، علت فوت را مصرف داروی سمی تشخیص دادند.

کارآگاهان در بررسی‌های خود به همسر متوفی و فردی دیگر ظنین شدند و در صحنه وقوع جرم سرنخ‌هایی به‌دست آوردند که  سوء ظن نسبت به زن جوان را تقویت کرد. همسر متوفی در تحقیقات اولیه منکر هرگونه اختلافات با همسرش شد و گفت شوهرش به دلایل نامعلومی خودکشی کرده است. با این حال تحقیقات ادامه یافت تا اینکه این زن بعد از ۱۰ ماه به ارتکاب قتل با استفاده از دارو‌های سمی اعتراف و اختلاف خانوادگی را انگیزه قتل همسرش اعلام کرد.

متهم پس از بازسازی صحنه جرم و تکمیل پرونده مقدماتی، تحویل مرجع قضائی و سپس روانه زندان شد.

اخبار مرتبط:
«مصطفی تاجزاده» مشمول عفو نشد
«مصطفی تاجزاده» مشمول عفو نشد

فخرالسادات محتشمی پور همسر مصطفی تاجزاده خبر داده که تاجزاده بیست و دو ماه باقیمانده از حکم پنج سال فعلی را در زندان سپری خواهد کرد.

شرط جذب نیروی کار افغانستانی در ایران اعلام شد
شرط جذب نیروی کار افغانستانی در ایران اعلام شد

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون با بیان این که محدودیتی در به‌کارگیری کارفرمایان از نیروی کار اتباع مجاز وجود ندارد، توضیح داد:‌برنامه ملی وزارتخانه نیز حضور شفاف اتباع مجاز در بازار کار ایران است.

پلیس تهران: توهم‌زایی گل در ایران ۱۰برابر اروپاست
پلیس تهران: توهم‌زایی گل در ایران ۱۰برابر اروپاست

رئیس پلیس تهران گفت: گلی که در ایران کشف می‌شود، درصد توهم‌زایی‌اش حدود ۱۰ برابر نمونه‌هایی است که در برخی کشورهای اروپایی توزیع می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است