کد خبر : 333466
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - 13:12
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد

بسته معیشتی دولت تا پیش از ماه مبارک رمضان (۱۲ اسفند) در اختصاص هفت دهک اول درآمدی قرار خواهد گرفت.

زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدارا: سخنگوی دولت از ارائه دو نوبت کالابرگ به مردم تا شب عید خبر داده است، طرحی که به نظر می‌رسد مشابه طرح کالابرگ الکترونیکی باشد که در دولت قبل اجرا شد.

 به گفته فاطمه مهاجرانی، با دستور رئیس جمهور، تمرکز تیم اقتصادی دولت بر بازار و ارائه کالابرگ در ۲ نوبت تا شب عید است. سخنگوی دولت هدف از اجرای این طرح را حمایت از طبقه محروم جامعه عنوان کرده است.

زمان دقیق واریز یارانه کالابرگ کی است؟

سخنگوی دولت به زمان دقیق واریز یارانه کالابرگ اشاره نکرده اما پیشتر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد بسته معیشتی دولت تا پیش از ماه مبارک رمضان (۱۲ اسفند) عرضه خواهد شد. بنابراین می‌توان پیش‌بینی کرد که مرحله نخست واریز یارانه کالابرگ هفته دهه اول اسفندماه باشد.

همچنین با توجه به سخنان سخنگوی دولت، انتظار می‌رود که مرحله دوم واریز یارانه کالابرگ در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ و پیش از ایام نوروز ۱۴۰۴ انجام شود.

مبلغ یارانه کالابرگ ۱۴۰۳ چقدر است؟

سخنگوی دولت مبلغ اختصاص داده شده برای طرح ارائه کالابرگ را ۱۵ همت (هزار میلیارد تومان) اعلام کرده است. رئیس جمهور نیز روز یکشنبه ۲۱ بهمن در جلسه هیئت دولت اعلام کرد که یارانه کالابرگ به هفت دهک اول اختصاص داده خواهد شد.

مبلغ یارانه کالابرگ در دولت سیزدهم ۲۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر بود و با توجه به تورم یک سال اخیر انتظار می‌رود مبلغ یارانه کالابرگ در سال جاری بیش از ۲۲۰ هزار تومان باشد.

یارانه بگیران از طریق طرح کالابرگ اختصاصی می‌توانند کالاهای ضروری و اساسی را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند.

اخبار مرتبط:
ادعای مقام دولت رئیسی: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم
ادعای مقام دولت رئیسی: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم

مهدی مجاهد، معاون دفتر رئیسی می گوید که برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم.

درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو
درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو

هادی چوپان به حکم اعدام امیرحسین مقصودلو واکنش نشان داد.

آصفری: ترامپ و کشورهای عربی نمی‌توانند اصالت نام «خلیج فارس» را از بین ببرند
آصفری: ترامپ و کشورهای عربی نمی‌توانند اصالت نام «خلیج فارس» را از بین ببرند

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: اسناد تاریخی هزاران ساله، دال بر اصالت نام خلیج فارس است و این واقعیت با پول تغییر نخواهد کرد و ترامپ و کشورهای عربی کاری از پیش نخواهند برد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است