کد خبر : 333455
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - 13:06
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

بازداشت مدیر مدرسه فرزانگان کرمان و پلمب یک مرکز معاینه فنی

دادستان عمومی و انقلاب ماهان از بازداشت مدیر مدرسه فرزانگان و نیز پلمب یک مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین متخلف در شهر جوپار خبر داد و گفت: اتوبوس حامل دانش آموزان که هفته گذشته واژگون شد طی چند هفته قبل از همین مرکز گواهی معاینه فنی دریافت کرده بود.

بازداشت مدیر مدرسه فرزانگان کرمان و پلمب یک مرکز معاینه فنی

به گزارش سایت خبری مدارا: سینا بنی اسد روز چهارشنبه در این زمینه توضیح داد: مسئول این مرکز معاینه فنی نیز تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.

دادستان ماهان گفت:حسب اعلام پلیس و نهادهای نظارتی، مرکز معاینه فنی فوق دارای تخلفات متعدد در صدور گواهی فنی ماشین های سنگین بوده که با توجه به حساسیت موضوع ،رسیدگی فوری به آن در دستور کار دادستانی و پلیس قرار گرفته است.

این مقام قضایی هشدار داد:مراکز معاینه فنی خودرو اعم از سبک و سنگین بایستی به صورت کامل مقررات و استاندارهای لازم را در زمان تست خودروها به عمل آورند زیرا برخی تخلفات،چشم پوشی ها و دور زدن قوانین و مقررات ممکن است به وقوع حوادث مرگباری منتهی شود.

جزییات بازداشت مدیر مدرسه

دادستان عمومی و انقلاب ماهان با بیان اینکه با دستور قضایی مدیر مدرسه نیز بازداشت و به زندان منتقل شده است اعلام کرد:سرپرست اردو نیز که معاون مالی مدرسه فرزانگان است تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.

بنی اسد خاطرنشان کرد: همه ما در هر جایگاه مدیون و قدردان زحمات هزاران معلم دلسوز و کادر پرتلاش آموزش و پرورش هستیم اما طبق قانون هرکجا تخلف و جرمی صورت پذیرد قوه قضاییه براساس عدالت و انصاف مسئول رسیدگی و برخورد با مجرمان است.

براساس این گزارش، مدیر مدرسه فرزانگان کرمان در دادستانی ماهان استعفای خود را از مدیریت مدرسه به صورت کتبی اعلام کرده است و استعفای وی به اداره کل آموزش و پرورش استان ارجاع خواهد شد.

صبح امروز نیز اداره کل آموزش و پرورش کرمان اعلام کرد که مدیر ناحیه ۲ شهر کرمان نیز استعفا کرده است.

در حادثه واژگونی اتوبوس طی غروب پنجشنبه هفته گذشته ۶ نفر از جمله چهار دانش آموز جان باختند و ۳۵ نفر مصدوم شدند که همه آنان از بیمارستان ترخیص شده اند.

محل دقیق حادثه سه راهی سیرچ در مسیر کرمان- ماهان و در محدوده بخش ماهان در شهرستان کرمان بوده است.

اخبار مرتبط:
محمد اسلامی: ساخت سومین سایت غنی‌سازی ما در واکنش به قطعنامه شورای حکام علیه ایران، آغاز می‌شود
محمد اسلامی: ساخت سومین سایت غنی‌سازی ما در واکنش به قطعنامه شورای حکام علیه ایران، آغاز می‌شود

اسلامی تأکید کرد: باید بدانند که صنعت غنی‌سازی ایران در جان مردم ما جای دارد؛ چیزی نیست که بتوانند آن را از بین ببرند. ما در واکنش به این اقدام غیرحقوقی، سیاسی و افراطی آن‌ها، به یاری خدا فعالیت سومین سایت غنی‌سازی خود را آغاز خواهیم کرد. مکان این سایت را ساختیم که امن و آسیب‌ناپذیر است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی می‌گوید گزینه خروج از NPT روی میز مجلس قرار دارد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی می‌گوید گزینه خروج از NPT روی میز مجلس قرار دارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره تصویب قطعنامه آژانس انرژی اتمی گفت پاسخ‌هایی که تاکنون از سوی ایران به این قطعنامه داده شده‌، از جمله راه‌اندازی مجتمع سوم هسته‌ای، تنها بخشی از اقدامات جمهوری اسلامی خواهد بود. وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن حفظ حق پاسخ فنی و غیرفنی، در صورت تداوم این روند، بررسی گزینه خروج از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) را به طور جدی در دستور کار خود و مجلس شورای اسلامی قرار خواهد داد.

قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز
قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز

حدود ۵۰ روز پیش، کبری رضایی که گفته می‌شود با نام شقایق رضایی نیز شناخته می‌شد از مهاجران جوان افغانستانی ساکن ایران، به‌طور ناگهانی ناپدید شد. تحقیقات پلیس سرنخ‌هایی از محل کار کبری به دست داد؛ جایی که یکی از همکاران مرد او پیش‌تر تلاش‌هایی برای نزدیک شدن به او داشته است. بررسی داده‌های تلفن همراه نشان داد که آخرین سیگنال موبایل کبری، در نزدیکی محل سکونت همین فرد ثبت شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است