کد خبر : 333284
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - 12:32
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ابوذر ندیمی: وقتی ارز وارد کشور نشود، اوضاع اقتصادی نابسمان می‌شود / درآمد ارزی ما به اندازه کافی نیست

یک تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: واقعیت این است که شرایط کنونی اقتصادی محصول مجموعه‌ای از عوامل است و لزوما مربوط به دولت فعلی نیست زیرا اولا برخی مدیران ارشد مانند رئیس بانک مرکزی در دولت قبل باقی مانده و تغییر نکرده است و از طرفی بودجه هم که هنوز با برای پارسال است.

ابوذر ندیمی: وقتی ارز وارد کشور نشود، اوضاع اقتصادی نابسمان می‌شود / درآمد ارزی ما به اندازه کافی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: افزایش نامتعارف و عجیب نرخ ارز و قیمت طلا باعث شده است که موجی از نگرانی‌ها به وجود آید؛ اینک شرایط اقتصادی کشور به کدام سمت می‌رود و آیا این افزایش‌ قیمت‌ها در حوزه ارز و طلا به معنی افزایش شدید قیمت کالاها خواهد بود؟

ابوذر ندیمی،‌ تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «درباره نرخ ارز اصولی ثابت و متغیر وجود دارد. یکی از این اصول درآمد ارزی کشور است که به سیاست‌های پولی، مالی، ارزی و اعتباری برمی‌گردد. مسئله دیگر شرایط سیاسی، روانی و بین‌المللی است. آنچه مخالفان دولت کنونی مطرح می‌کنند این است که هدف دولت همین بوده که نرخ ارز به این میزان بالا برود؛ در صورتی که این حرف هیچ منطقی پشت سر ندارد زیرا هیچ دولتی زیر پای خودش را خالی نمی‌کند».

او ادامه داد: «واقعیت این است که شرایط کنونی اقتصادی محصول مجموعه‌ای از عوامل است و لزوما مربوط به دولت فعلی نیست زیرا اولا برخی مدیران ارشد مانند رئیس بانک مرکزی در دولت قبل باقی مانده و تغییر نکرده است و از طرفی بودجه هم که هنوز با برای پارسال است. شورای پول و اعتبار هم با ترکیب جدیدی روبه‌رو نشد».

این تحلیلگر مسائل اقتصادی همچنین بیان کرد: «در موضوع عرضه ارز با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستیم. درآمد ارزی به اندازه کافی نیست و از آن سو در حوزه قیمت‌گذاری‌ها هم درست عمل نمی‌شود. البته روی کار آمدن ترامپ و مواضع اخیر او هم بر مسئله ارز تأثیر داشته است».

ندیمی در پایان گفت: «در این تردیدی نیست که ایران باید با جهان ارتباط داشته باشد. وقتی ارز وارد کشور نشود، اوضاع اقتصادی نابسمان می‌شود».

اخبار مرتبط:
ادعای مقام دولت رئیسی: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم
ادعای مقام دولت رئیسی: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم

مهدی مجاهد، معاون دفتر رئیسی می گوید که برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم.

ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد
ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام امنیتی غربی و یک مقام منطقه‌ای مدعی شد که ایران در حال آماده‌سازی برای تحویل پرتابگرهای موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد فتح-۳۶۰ به روسیه در آینده نزدیک است.

نماینده مجلس: موافقت ضمنی آمریکا با فعالیت ۵ هزار سانتریفیوژ در ایران
نماینده مجلس: موافقت ضمنی آمریکا با فعالیت ۵ هزار سانتریفیوژ در ایران

آمریکا از ما می خواهد «تا 25 سال از 3.6 درصد بیشتر غنی سازی نکنیم، فقط 5 هزار سانتریفیوژ داشته باشیم».

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است