کد خبر : 333251
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - 11:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: دیروز مردم خیلی بیشتر از گذشته در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرده بودند

روزنامه حسین شریعتمداری مدعی شد که روز گذشته مردم خیلی بیشتر از گذشته در راهپیمایي ۲۲ بهمن شرکت کرده بودند.

کیهان: دیروز مردم خیلی بیشتر از گذشته در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرده بودند

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود شماره امروزش نوشت:

گفت: حیوونکی ترامپ چقدر زور زده بود و گلو پاره کرده بود و یقه چاک داده بود که در نگاه مردم ایران به انقلاب خدشه وارد کند ولی دیروز مردم خیلی بیشتر از گذشته در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرده بودند.
گفتم: کینه‌توزی‌های آمریکا علیه مردم ایران و جنایاتش در غزه و لبنان هر آدمی را که فقط اندکی فهم و شعور داشته باشد، از این گرگ‌های آدم‌نما بیزار می‌کند، چه رسد به مردم هوشمند کشورمان.
گفت: «‌مک گرگور‌»، سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا می‌گوید؛ اظهارات ترامپ و نتانیاهو درباره ایران خنده‌دار است. ایران کشور متمدنی است که قدرتی بزرگ و مردمی سترگ دارد و ادعاهای ترامپ احمق، برای ایرانی‌ها، حمله دایناسور نیست بلکه به نیش پشه شبیه است‌». 
گفتم: ایول! پشه کف پای شخصی را نیش زده بود. 
طرف، ۵ ثانیه کف پایش را می‌خاراند و نیم ساعت می‌خندید!

اخبار مرتبط:
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم

امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش: در دفاع مقدس ۱۲ روزه عمدتاً با موشک با دشمن مقابله کردیم، اما در جنگ آینده در صورت نیاز، دشمن را در عرصه‌های دیگر درگیر خواهیم کرد و اقتدار سربازان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و سرباز مسلمان را به دنیا نشان می‌دهیم.

وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم
وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم

وزارت خزانه‌داری آمریکا، دو ایرانی و بیش از ده‌ها فرد و شرکت در هنگ‌کنگ و امارات متحده عربی را روز سه‌شنب به دلیل هماهنگی و فعالیت در انتقال‌های رمزارزی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار از فروش نفت تحریم کرد.

تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض
تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در سفر به ریاض با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است