کد خبر : 333233
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - 10:30
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

حادثه سقوط مرگبار هواپیما در مشهد تکذیب شد

فرودگاه مشهد در پی انتشار خبر سقوط مرگبار از هواپیما، این خبر را از اساس کذب دانست. در ادامه این پیام آمده است: فرودگاه مشهد به‌عنوان دومین فرودگاه‌های پر ترافیک کشور همواره در چارچوب استاندارد‌های ایمنی فعالیت داشته و تاکنون هیچ‌گونه حادثه‌ای با این محتوا در این فرودگاه بین‌المللی رخ نداده است.

حادثه سقوط مرگبار هواپیما در مشهد تکذیب شد

به گزارش سایت خبری مدارا: فرودگاه مشهد در پی‌ انتشار‌ خبر سقوط مرگبار از هواپیما، این خبر را از اساس کذب دانست.

براساس گزارش روابط‌عمومی فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی، در پی انتشار خبری با محتوای «سقوط مرگبار از هواپیما در فرودگاه مشهد»، به اطلاع عموم می‌رساند که این خبر از اساس کذب است.
در ادامه این پیام آمده است: فرودگاه مشهد به‌عنوان دومین فرودگاه‌های پر ترافیک کشور همواره در چارچوب استانداردهای ایمنی فعالیت داشته و تاکنون هیچ‌گونه حادثه‌ای با این محتوا در این فرودگاه بین‌المللی رخ نداده است.
این پیام ادامه می‌دهد:روابط‌عمومی فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی ضمن تأکید بر رعایت دقت و صحت در انتشار اخبار، از رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی درخواست دارد پیش از انتشار مطالب، صحت اطلاعات را از منابع رسمی و معتبر بررسی کنند.
اخبار مرتبط:
آخرین وضعیت پرونده‌ حادثه متروپل بعد از ۳ سال/ وکیل آسیب دیدگان: مجازات ۲۱ متهم پرونده جنبه بازدارندگی لازم را نداشت
آخرین وضعیت پرونده‌ حادثه متروپل بعد از ۳ سال/ وکیل آسیب دیدگان: مجازات ۲۱ متهم پرونده جنبه بازدارندگی لازم را نداشت

وکیل تعدادی از آسیب دیدگان حادثه متروپل با اشاره به اینکه برای ۲۱ متهم از مسئولان در این حادثه پرونده تشکیل و رای صادر شده بود، گفت: جریمه‌هایی که برای این افراد در نظر گرفته شده، به نظر من جنبه بازدارندگی لازم را ندارد. اگر مجازات‌ها تأثیرگذار نباشند، این تخلفات ادامه پیدا می‌کند. مجازات‌ها باید جنبه بازدارندگی داشته باشند تا از تکرار چنین حوادثی جلوگیری کنند.

رییس دادگستری اصفهان خبر داد: تشکیل شعبه‌های ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به امر به معروف
رییس دادگستری اصفهان خبر داد: تشکیل شعبه‌های ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به امر به معروف

حجت الاسلام اسدالله جعفری گفت: شعبه‌های ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به امر به معروف و نهی از منکر در دادگستری استان اصفهان در نظر گرفته شده و این موضوع با حساسیت و دقت مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

خبر فوری؛ وقوع زلزله ۴.۱ ریشتری در دقایقی پیش
خبر فوری؛ وقوع زلزله ۴.۱ ریشتری در دقایقی پیش

زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۱ ریشتر دقایقی پیش گتوند خوزستان را لرزاند. ین زمین لرزه در ساعت ۱۲:۴۰:۵۸ روز شنبه در عمق ۱۸ کیلومتری زمین اتفاق افتاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است