کد خبر : 333130
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - 18:55
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

کشف ۱۰ تُن زباله در یک خانه قدیمی در پایتخت

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۲ تهران از کشف ۱۰ تُن مواد بازیافتی و غیرقابل بازیافت در یک واحد مسکونی قدیمی و غیرمجاز در این منطقه خبر داد.

کشف ۱۰ تُن زباله در یک خانه قدیمی در پایتخت

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۲ تهران از کشف ۱۰ تُن مواد بازیافتی و غیرقابل بازیافت در یک واحد مسکونی قدیمی و غیرمجاز در این منطقه خبر داد.

فرزاد هنرور روز یکشنبه در این باره اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به خواسته مردم مبنی بر انتشار آلودگی، بوی بسیار نامطبوع و تعفن از داخل یک ملک قدیمی و غیرمجاز جمع‌آوری و دپوی انواع مواد بازیافتی و غیربازیافتی در محدوده ناحیه ۶، با پیگیری موضوع از طریق مراجع قضایی و دریافت حکم تخلیه ملک مذکور از دادستان، اقدامات لازم برای تخلیه زباله‌ها از این ملک انجام شد.
وی درباره اجرای عملیات پاکسازی و تخلیه ملک مسکونی غیرمجاز دپوی زباله‌های بازیافتی اضافه کرد: در بررسی و تحقیقات میدانی مشخص شد که مالک این ملک قدیمی چند سالی است که انواع موارد بازیافتی و غیر بازیافتی را از سطح معابر و خیابان‌ها را جمع‌آوری و در فضای حیاط و محوطه خانه دپو می‌کرده که باعث ایجاد مزاحمت برای همسایه‌ها و ساکنان محل، انتشار آلودگی و بوی نامطبوع در فضای محل و در نهایت منجر به شکایت شهروندان شده بود.
هنرور ادامه داد: پس از دریافت حکم دادستان، اداره مدیریت پسماند معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۲ تهران و با همکاری و مشارکت اداره خدمات شهری این منطقه، عوامل اجرایی ناحیه ۶، کلانتری بهارستان و همچنین نیروهای اجراییات شهرداری، پاکسازی و تخلیه انواع زباله و پسماند از داخل این ملک انجام شد.
وی تصریح کرد: در جریان اجرای این عملیات هماهنگ و مشارکتی که با هدف حفظ بهداشت و محیط زیست، زیبایی سیمای شهر و محله، رفع بوی نامطبوع و تعفن درفضای محله، پیشگیری از انتشار آلودگی و بیماری، جلوگیری از افزایش حشرات و جانوران موذی و تامین آسایش و رضایت شهروندان انجام شد، کارگران خدمات شهری و مدیریت پسماند شهرداری منطقه ۱۲، توانستند پس از گذشت چندساعت حجمی تقریبی معادل ۱۰ تُن مواد بازیافتی و غیرقابل بازیافتی دپو شده در این ملک غیرمجاز را جمع‌آوری و محل را به شکل ویژه رفت و روب و پاکیزه کردند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه۱۲ تهران با قدردانی از شهروندانی که در امر نگهداشت شهر، حفظ زیبایی و محیط زیست با مدیریت شهری همکاری می‌کنند، از عموم مردم درخواست کرد تا در صورت مشاهده هرگونه رفتار مشکوک در محل زندگی از جمله املاک و مراکز غیرمجاز دپو، نگهداری و عرضه مواد بازیافتی و پسماند، مراتب را فوری با بیان نشانی دقیق محل در سامانه ۱۳۷ پلاس ثبت کنند تا با پیگیری و در مراحل قانونی، برای رفع آن اقدام شود
اخبار مرتبط:
آخرین وضعیت پرونده‌ حادثه متروپل بعد از ۳ سال/ وکیل آسیب دیدگان: مجازات ۲۱ متهم پرونده جنبه بازدارندگی لازم را نداشت
آخرین وضعیت پرونده‌ حادثه متروپل بعد از ۳ سال/ وکیل آسیب دیدگان: مجازات ۲۱ متهم پرونده جنبه بازدارندگی لازم را نداشت

وکیل تعدادی از آسیب دیدگان حادثه متروپل با اشاره به اینکه برای ۲۱ متهم از مسئولان در این حادثه پرونده تشکیل و رای صادر شده بود، گفت: جریمه‌هایی که برای این افراد در نظر گرفته شده، به نظر من جنبه بازدارندگی لازم را ندارد. اگر مجازات‌ها تأثیرگذار نباشند، این تخلفات ادامه پیدا می‌کند. مجازات‌ها باید جنبه بازدارندگی داشته باشند تا از تکرار چنین حوادثی جلوگیری کنند.

رییس دادگستری اصفهان خبر داد: تشکیل شعبه‌های ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به امر به معروف
رییس دادگستری اصفهان خبر داد: تشکیل شعبه‌های ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به امر به معروف

حجت الاسلام اسدالله جعفری گفت: شعبه‌های ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به امر به معروف و نهی از منکر در دادگستری استان اصفهان در نظر گرفته شده و این موضوع با حساسیت و دقت مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

خبر فوری؛ وقوع زلزله ۴.۱ ریشتری در دقایقی پیش
خبر فوری؛ وقوع زلزله ۴.۱ ریشتری در دقایقی پیش

زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۱ ریشتر دقایقی پیش گتوند خوزستان را لرزاند. ین زمین لرزه در ساعت ۱۲:۴۰:۵۸ روز شنبه در عمق ۱۸ کیلومتری زمین اتفاق افتاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است