معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه با اشاره به اینکه استقرار نظام «دوری» «نظام دوری» با کندی پیش میرود گفت: یک علت این است که زیرساختهای لازم را به لحاظ فضای فیزیکی نداریم.
رضوان حکیمزاده در گفتوگو با _سایت خبری مدآرا، درباره استقرار نظام دوری در مدارس ابتدایی اظهار کرد: تفکیک تدریجی مدارس ابتدایی به دو دوره سه ساله تحت عنوان نظام دوری در سندتحول تاکید شده است.
وی افزود: هر ساله بر اساس امکاناتی که داریم برنامهای را به استانها میدهیم و آنها بر اساس امکانات تعهد میکنند که چه تعداد از مدارس را به این سمت ببرند و تفکیک کنند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه زمانی که نظام جدید ۳-۳-۶ ایجاد شد باید نظام دوری هم شکل میگرفت گفت: اما فضا و امکانات مدارس متناسب نبود و مدارسی داشتیم که فقط پنج کلاس ابتدایی داشتند. این طرح با کندی پیش میرود و دلیلش این است که زیرساختهای لازم را به لحاظ فضای فیزیکی نداریم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: البته علاوه بر فضای فیزیکی نیاز به نیروی انسانی هم وجود دارد. وقتی یک مدرسه به دو مدرسه تبدیل شود به مدیر و معاون و کادر اجرایی نیاز داریم و محدودیت نیروی انسانی هم علت دیگر کندی اجرای نظام دوری است.
استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیینکننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیستمحیطی قرار گرفته است
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریعتر، کمهزینهتر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.
نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت:مشکل اصلی زایندهرود بارگذاریهای بیرویه درهمه دولتها است؛ قرار بود اول تونل سوم کوهرنگ و بهشتآباد اجرا شود و بعد بارگذاری، اما برعکس اتفاق افتاد.