کد خبر : 332943
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - 10:43
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

رئیس پلیس راهور: معیوب بودن سیستم ترمز، عامل وقوع حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی بود / اتوبوس معاینه فنی داشته/ اتوبوس در سن فرسودگی قرار داشته

رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس دانش آموزان کرمانی گفت: اولین نکته در خصوص حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی، استفاده از یک اتوبوس معیوب بوده که در سن فرسودگی قرار داشته است.

رئیس پلیس راهور: معیوب بودن سیستم ترمز، عامل وقوع حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی بود / اتوبوس معاینه فنی داشته/ اتوبوس در سن فرسودگی قرار داشته

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس دانش آموزان کرمانی گفت: اولین نکته در خصوص حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی، استفاده از یک اتوبوس معیوب بوده که در سن فرسودگی قرار داشته است.

سردار سیدتیمور حسینی با اعلام این مطلب افزود: مسئولین مربوطه، از جمله مدیر و مسئولین آن مدرسه، باید در بررسی مقصر این حادثه قرار گیرند و حتما پلیس آن را دنبال خواهد کرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: این اتوبوس معاینه فنی داشته است. اما باید مشخص شود که معیوب‌بودن سیستم ترمز که عامل وقوع حادثه بوده، پیش از دریافت معاینه فنی بوده یا پس از آن بوده است.

رئیس پلیس راهور فراجا تصریح کرد: نکته نهایی و قابل توجه این است که بخشی از سهل‌انگاری در این حادثه که کاملاً محرز است، به شرکت تعاونی مربوط می‌شود، که برای این اتوبوس و سرویس‌دهی به دانش‌آموزان صورت وضعیت صادر کرده است. این موضوع باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد.

اخبار مرتبط:
استان سمنان باز هم لرزید!
استان سمنان باز هم لرزید!

فرماندار شاهرود از وقوع زلزله شدید ۴.۸ ریشتری در زمان آباد بیارجمند بعد از وقوع زلزله پنج ریشتری صبح امروز، خبر داد.

وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳
وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳

معاون وزیر کشور در نامه‌ای با ابلاغ مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در سراسر کشور خبر داد. در این ابلاغ آمده به منظور صرفه جوئی مناسب با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و تامین آسایش آحاد مردم حسب موافقت رئیس جمهور محترم بدینوسیله ساعات کاری کلیه دستگاه‌ها و وقفه در خدمت رسانی و دولتی و غیر دولتی بانک‌ها بیمه‌ها و شهرداری‌ها از بازه زمانی ۱۴۰۴/۳/۲۰، ۶:۰۰ صبح الی ۱۳:۰۰ تعیین می‌گردد و روز‌های پنجشنبه نیز تا ۳۱ شهریور در کل استان‌های کشور تعطیل میباشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است