کد خبر : 332928
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - 02:30
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بزرگترین مرکز تست سقوط هسته‌ای در اصفهان افتتاح شد

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور گفت: بزرگترین مرکز تست سقوط کشور در اصفهان به‌عنوان یک قطب در امور هسته‌ای به بهره‌برداری رسید.

بزرگترین مرکز تست سقوط هسته‌ای در اصفهان افتتاح شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد اسلامی در حاشیه افتتاح فاز اول تأسیسات جامع تأیید ایمنی تجهیزات سنگین ایران در منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان، اظهار کرد: مکانی که امروز در آن مستقر هستیم یکی از مراحل تکاملی صنعت هسته‌ای در بخش سوخت است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: فرآیند مربوط به سوخت هسته‌ای از جمله فرآوری و تمام مراحل، تجهیزات، لوازم و متعلقات، روند سنگینی دارد که باید برای احراز اطمینان ۱۰۰ درصدی از صحت انجام صحیح فعالیت‌ها برای ورود به مراحل بعدی، مورد آزمون قرار گیرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور با بیان اینکه این نقطه بزرگترین مرکز تست سقوط و یکی از بزرگترین مراکز تست کشور است، عنوان کرد: اولین محموله‌ای که در این نقطه تست می‌شود، کسک دومنظوره‌ای است که سوخت مصرف شده نیروگاه اتمی را در آن نگهداری و در صورت لزوم برای فاز بعدی جابه‌جا می‌کنند.

وی ادامه داد: این پروژه و کسک، طرحی بزرگ و حاصل ۱۰ سال کار تحقیقاتی بوده است؛ در خرداد ماه سال آینده نیز برای اولین بار از چهار کسک که محموله‌ای بسیار بزرگ و دارای مشخصاتی مشابه قلب راکتور نیروگاه اتمی است، استفاده و بهره‌برداری خواهیم کرد.

اسلامی با اشاره به بهره‌برداری از این مرکز تست تصریح کرد: امروز در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی و ایام شعبان، بهره‌برداری از این مرکز آزمون را آغاز می‌کنیم؛ اولین نمونه افتتاح ما مقارن با آزمون خواهد بود که اولین نمونه آزمایش اول با مقیاس یک سوم کسک است.

وی افزود: در هفته آینده نمونه اصلی را در این نقطه به عنوان مرکزی که مقدمات را کامل و شرایط را تحصیل کرده است انجام خواهیم داد.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور با بیان اینکه این مرکز به یک قطب در امور هسته‌ای تبدیل می‌شود، گفت: امروز شاهد آغاز به کار این مرکز بزرگ تست سازه‌ای به عنوان یکی از الزامات فرآیند هسته‌ای هستیم که در کنار آن سایر آزمایشگاه‌ها نیز فعال خواهند شد.

وی افزود: این پروژه یکی از مسئولیت‌های شرکت تماس است که متولی سوخت هسته‌ای می‌باشد و در حقیقت بخشی از فرآیند سوخت بوده که توسط شرکت تماس با محوریت شرکت سوره انجام شده است.

اسلامی با تأکید بر دستاوردهای هسته‌ای ایران تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران جزو نادر کشورهای دارای چرخه سوخت هسته‌ای به صورت تحقیقاتی و کامل در درون خود است؛ هر کدام از مراحل این فرآیند شامل اکتشاف در معدن، فرآوری، تولید، پرتودهی، بهره‌برداری و نگهداری دارای الزامات و تدابیری است که همه باهم به صورت یکجا انجام شده و سرمایه‌گذاری آن در حال تکمیل است.

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است